TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Двајца сопственици на кафеани заработија кривични - не ги почитувале протоколите

Press24 - 03.03.2021

Тетовската полиција поднесе кривична пријава против Н.М.(49) од село Вешала, управител на угостителски објект, поради сомнение за сторено кривично дело непостапување според здравствените прописи за време на епидемија.

Маж кривично ќе одговара за пренесување заразна болест

Курир - 03.03.2021

СВР Тетово поднесе кривична пријава против Р.А.(51) од с.Селце, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „пренесување заразна болест“. Пријавениот Р.А. постапил спротивно на издадено решение од Државен санитарен и ...

СВР Велес поднесе кривична пријава против правно лице – угостителски објект од Велес

Опсервер - 03.03.2021

СВР Велес поднесе кривична пријава против правно лице – угостителски објект од Велес и против Н.З.(64)-сопственик и управител на правното лице поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за ...

Кривична пријава за лице од село Вешала заради непочитување на здравствените протоколи

24Инфо - 03.03.2021

СВР Тетово поднесе кривична пријава против Н.М.(49) од село Вешала, управител на угостителски објек, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија”.

Кривична пријава за лице од село Вешала заради непочитување на здравствените протоколи

Опсервер - 03.03.2021

СВР Тетово поднесе кривична пријава против Н.М.(49) од село Вешала, управител на угостителски објек, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“.

Кривична пријава за велешанец поради непочитување на здравствените протоколи

Курир - 03.03.2021

СВР Велес поднесе кривична пријава против правно лице – угостителски објект од Велес и против Н.З.(64)-сопственик и управител на правното лице поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за ...

Кривична пријава за лице од село Вешала заради непочитување на здравствените протоколи

Либертас - 03.03.2021

СВР Тетово поднесе кривична пријава против Н.М.(49) од село Вешала, управител на угостителски објек, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“.

Кривична пријава за велешанец поради непочитување на здравствените протоколи

Либертас - 03.03.2021

Кривична пријава против сопственик на угостителски објект во Велес, кој работел по дозволеното време и во него се затекнати гости. – СВР Велес поднесе кривична пријава против правно лице – угостителски објект од Велес и против Н.З.

Во локали во Тетово и Велес не се почитувале мерките против вирусот

Н.Македонија - 03.03.2021

Тетовската полиција поднесе кривична пријава против Н.М.(49) од село Вешала, управител на угостителски објект, поради сомнение за сторено кривично дело непостапување според здравствените прописи за време на епидемија.

Кривична пријава за велешанец поради непочитување на здравствените протоколи

MakPress - 03.03.2021

Кривична пријава против сопственик на угостителски објект во Велес, кој работел по дозволеното време и во него се затекнати гости. – СВР Велес поднесе кривична пријава против правно лице – угостителски објект од Велес и против Н.З.

Кривична пријава за лице од село Вешала заради непочитување на здравствените протоколи

MakPress - 03.03.2021

СВР Тетово поднесе кривична пријава против Н.М.(49) од село Вешала, управител на угостителски објек, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“.

Кривична пријава поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „пренесување заразна болест“

Опсервер - 04.03.2021

СВР Тетово поднесе кривична пријава против Р.А.(51) од с.Селце, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „пренесување заразна болест“. Пријавениот Р.А. постапил спротивно на издадено решение од Државен санитарен и ...

СВР Тетово поднесе кривична пријава против Н.М.(49) од село Вешала

Опсервер - 04.03.2021

СВР Тетово поднесе кривична пријава против Н.М.(49) од село Вешала, управител на угостителски објект, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „непостапување според здравствените прописи за време на епидемија“.

Кривична пријава поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „пренесување заразна болест“

Либертас - 04.03.2021

СВР Тетово поднесе кривична пријава против Р.А.(51) од с.Селце, тетовско, поради постоење основи на сомнение за сторено кривично дело „пренесување заразна болест“. Пријавениот Р.А. постапил спротивно на издадено решение од Државен санитарен и ...