TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пендаровски: Опозицијата ќе го закочи патот кон ЕУ

Алфа - 14.04.2024

„Опозицијата ќе го закочи патот кон ЕУ бидејќи сакаат да дојдат на власт и да владеат без усул и по можност тоа да нема крај“ – порача кандидатот за претседател од СДСМ Стево Пендаровски од централниот митинг во Куманово.

Пендаровски од Крива Паланка: Ако ни ја дадете довербата, државата ќе продолжи сигурно кон Европа

Либертас - 14.04.2024

Заедно со СДСМ во изминатите седум години ја водевме земјава по вистинскиот пат, направивме крупни работи што ниту една политичка генерација не ги направила од осамостојувањето до денес. Првата крупна работа е тоа што пред четири години влеговме во ...

Пендаровски: Ако ни ја дадете довербата, државата ќе продолжи сигурно кон Европа

Курир - 14.04.2024

Заедно со СДСМ во изминатите седум години ја водевме земјава по вистинскиот пат, направивме крупни работи што ниту една политичка генерација не ги направила од осамостојувањето до денес. Првата крупна работа е тоа што пред четири години влеговме во ...

Пендаровски од Крива Паланка: Ако ни ја дадете довербата, државата ќе продолжи сигурно кон Европа

Независен - 14.04.2024

Заедно со СДСМ во изминатите седум години ја водевме земјава по вистинскиот пат, направивме крупни работи што ниту една политичка генерација не ги направила од осамостојувањето до денес. Првата крупна работа е тоа што пред четири години влеговме во ...

Пендаровски од Крива Паланка: Ако ни ја дадете довербата, државата ќе продолжи сигурно кон Европа

Zoom - 14.04.2024

Заедно со СДСМ во изминатите седум години ја водевме земјава по вистинскиот пат, направивме крупни работи што ниту една политичка генерација не ги направила од осамостојувањето до денес. Првата крупна работа е тоа што пред четири години влеговме во ...

Пендаровски од Крива Паланка: Ако ни ја дадете довербата, државата ќе продолжи сигурно кон Европа

Република - 14.04.2024

Заедно со СДСМ во изминатите седум години ја водевме земјава по вистинскиот пат, направивме крупни работи што ниту една политичка генерација не ги направила од осамостојувањето до денес. Првата крупна работа е тоа што пред четири години влеговме во ...

Пендаровски од Крива Паланка: Се разликувам од Иванов и од Сиљановска, не владеам по диктат

МКД - 14.04.2024

„Заедно со СДСМ во изминатите седум години ја водевме земјава по вистинскиот пат, направивме крупни работи што ниту една политичка генерација не ги направила од осамостојувањето до денес. Првата крупна работа е тоа што пред четири години влеговме во ...

ПЕНДАРОВСКИ ОД К. ПАЛАНКА: Можно е за 4 години да ги завршиме преговорите со ЕУ

Денешен - 14.04.2024

Заедно со СДСМ во изминатите седум години ја водевме земјава по вистинскиот пат, направивме крупни работи што ниту една политичка генерација не ги направила од осамостојувањето до денес. Првата крупна работа е тоа што пред четири години влеговме во ...

Пендаровски: Нема друг начин да влезете во развиениот свет отколку да се договорите со првите комшии

PressingTV - 14.04.2024

Заедно со СДСМ во изминатите седум години ја водевме земјава по вистинскиот пат, направивме крупни работи што ниту една политичка генерација не ги направила од осамостојувањето до денес. Првата крупна работа е тоа што пред четири години влеговме во ...

За Пендаровски нема друг начин како да се влезе во развиениот свет отколку преку договор со соседите

Слободен Печат - 14.04.2024

Заедно со СДСМ во изминатите седум години ја водевме земјава по вистинскиот пат, направивме крупни работи што ниту една политичка генерација не ги направила од осамостојувањето до денес. Првата крупна работа е тоа што пред четири години влеговме во ...

Пендаровски од Крива Паланка: Ако ни ја дадете довербата, државата ќе продолжи сигурно кон Европа

MakPress - 15.04.2024

Заедно со СДСМ во изминатите седум години ја водевме земјава по вистинскиот пат, направивме крупни работи што ниту една политичка генерација не ги направила од осамостојувањето до денес. Првата крупна работа е тоа што пред четири години влеговме во ...

Пендаровски: ВМРО-ДПМНЕ се однесуваа кон европскито пат на Македонија, како Република Бугарија

CivilMedia - 15.04.2024

„Нема друг начин да влезете во развиениот свет отколку да се договорите со првите комшии, па после да размислувате за интеграција во пошироките организации“, рече на митингот во Крива Паланка кандидатот за претседател од СДСМ, Стево Пендаровски.