TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Станков: Информациите какви оштетувања прави вирусот, ни помагаат во борбата со него

Слободен Печат - 14.01.2021

Само тринаесет обдукции на починати од ковид-19 се изведени на Институтот за судска медицина од почетокот на пандемијата до денеска, потврди директорот на Институтот за судска медицина доктор Александар Станков за „Слободен печат“.

Судска медицина извршила 13 обдукции на починати од ковид-19

Слободен Печат - 13.01.2021

На Судска медицина не се вршеа обдукции на сите починати од ковид 19 поради ризик да не се прошири инфекцијата, а не поради тоа што нешто се крие, тврди за ,,Слободен печат” директорот на оваа институција, доктор Александар Станков.

Само 13 обдукции на починати од ковид-19 се изведени на Институтот за судска медицина од почетокот на пандемијата до ...

Press24 - 14.01.2021

Само тринаесет обдукции на починати од ковид-19 се изведени на Институтот за судска медицина од почетокот на пандемијата до денеска, потврди директорот на Институтот за судска медицина доктор Александар Станков за „ Слободен печат “.