TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Победа на Фојц на спустот во Венген

Сител - 13.01.2018

Швајцарецот Беат Фојц и Италијанката Федерика Брињоне забележаа победи во Светскиот куп оваа сабота. Фојц победи на спустот на домашната патека во Венген а до 9. победа во кариерата во СК стигна со 0.18 секунди предност пред Аксел Лунд Свиндал и 067 ...