TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицотакис ја претстави владината програма, на соседите им порача дека соработката ќе го одреди нивниот пат кон ЕУ

Макфакс - 21.07.2019

Грчкиот премиер, Киријакос Мицотакис денеска во грчкиот Парламент ја претстави владината програма, во рамки на тридневната расправа за добивање доверба на владата. Во едночасовниот говор, Мицотакис говореше за владината политика во повеќе области, а ...

Мицотакис ја претстави владината програма

Локално - 21.07.2019

Земам збор со надеж дека ќе направам нов почеток во нашиот политички живот, бидејќи изборите на 7 јули затворија една деценија на економско, општествено и културно уназадување, рече грчкиот премиер на почетокот од неговото обраќање за време на ...

Мицотакис: Однесувањето и соработката на соседите ќе го оценат нивниот пат кон ЕУ

Алсат-М - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис: Однесувањето и соработката на соседите ќе го оценат нивниот пат кон ЕУ

Локално - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис ја претстави владината програма, на соседите им порача дека соработката ќе го одреди нивниот пат кон ЕУ

24Инфо - 21.07.2019

Грчкиот премиер, Киријакос Мицотакис денеска во грчкиот Парламент ја претстави владината програма, во рамки на тридневната расправа за добивање доверба на владата. Во едночасовниот говор, Мицотакис говореше за владината политика во повеќе области, а ...

Мицотакис ја претстави владината програма

MakPress - 21.07.2019

Земам збор со надеж дека ќе направам нов почеток во нашиот политички живот, бидејќи изборите на 7 јули затворија една деценија на економско, општествено и културно уназадување, рече грчкиот премиер на почетокот од неговото обраќање за време на ...

Мицотакис: Нѐ очекува заштита на македонските производи и голема меѓународна кампања за нашата Македонија

МКД - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис ја претстави владината програма

1tv - 21.07.2019

Земам збор со надеж дека ќе направам нов почеток во нашиот политички живот, бидејќи изборите на 7 јули затворија една деценија на економско, општествено и културно уназадување, рече грчкиот премиер на почетокот од неговото обраќање за време на ...

Мицотакис: Однесувањето и соработката на соседите ќе го оценат нивниот пат кон ЕУ

24Инфо - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис ја претстави владината програма

24 Вести - 21.07.2019

Земам збор со надеж дека ќе направам нов почеток во нашиот политички живот, бидејќи изборите на 7 јули затворија една деценија на економско, општествено и културно уназадување, рече грчкиот премиер на почетокот од неговото обраќање за време на ...

Мицотакис: Нѐ очекува заштита на македонските производи и голема меѓународна кампања за нашата Македонија

Република - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис вети помали даноци и вработувања во здравството, образованието, полицијата

+инфо - 21.07.2019

Земам збор со надеж дека ќе направам нов почеток во нашиот политички живот, бидејќи изборите на 7 јули затворија една деценија на економско, општествено и културно уназадување, рече грчкиот премиер на почетокот од неговото обраќање за време на ...

Мицотакис: Однесувањето и соработката на соседите ќе го оценат нивниот пат кон ЕУ

Либертас - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис ја претстави владината програма

Нова ТВ - 21.07.2019

Земам збор со надеж дека ќе направам нов почеток во нашиот политички живот, бидејќи изборите на 7 јули затворија една деценија на економско, општествено и културно уназадување, рече грчкиот премиер на почетокот од неговото обраќање за време на ...

Мицотакис: Однесувањето и соработката на соседите ќе го оценат нивниот пат кон ЕУ

Опсервер - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис ја претстави владината програма

Опсервер - 21.07.2019

Земам збор со надеж дека ќе направам нов почеток во нашиот политички живот, бидејќи изборите на 7 јули затворија една деценија на економско, општествено и културно уназадување, рече грчкиот премиер на почетокот од неговото обраќање за време на ...

Мицотакис: Приоритет е заштита на македонските производи и голема меѓународна кампања за нашата Македонија

+инфо - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис ја претстави владината програма: Со оружје технологија против бирократија

Независен - 21.07.2019

Земам збор со надеж дека ќе направам нов почеток во нашиот политички живот, бидејќи изборите на 7 јули затворија една деценија на економско, општествено и културно уназадување, рече грчкиот премиер на почетокот од неговото обраќање за време на ...

Мицотакис: Приоритет ќе ни биде заштита на македонските производи и голема меѓународна кампања за нашата Македонија

Фокус - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис ја претстави владината програма во шест точки

Р.С.Европа - 21.07.2019

Земам збор со надеж дека ќе направам нов почеток во нашиот политички живот, бидејќи изборите на 7 јули затворија една деценија на економско, општествено и културно уназадување, рече грчкиот премиер на почетокот од неговото обраќање за време на ...

Мицотакис: Однесувањето и соработката на соседите ќе го оценат нивниот пат кон ЕУ

1tv - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис ја претстави владината програма

Либертас - 21.07.2019

Земам збор со надеж дека ќе направам нов почеток во нашиот политички живот, бидејќи изборите на 7 јули затворија една деценија на економско, општествено и културно уназадување, рече грчкиот премиер на почетокот од неговото обраќање за време на ...

Мицотакис најави кампања за промоција на „грчка Македонија“

Expres - 21.07.2019

Новиот грчки премиер Кирјакос Мицотакис, во едночасовното обраќање пред парламентот и пред гласањето доверба на новата влада, кусо се задржа на грчката надворешна политика, споменувајќи ги Договорот од Преспа и односите на Грција со Турција, јави ...

Мицотакис: Од однесувањето на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон ЕУ

Скопје1 - 21.07.2019

Во 10 часот по локално време, денеска продолжува тридневната расправа во грчкиот Парламент за гласање доверба на новата влада, откако вчера свои обраќања имаа премиерот на Грција како и лидерите на сите грчки политички партии, јави дописничката на ...

Мицотакис ја претстави владината програма

Сител - 21.07.2019

Земам збор со надеж дека ќе направам нов почеток во нашиот политички живот, бидејќи изборите на 7 јули затворија една деценија на економско, општествено и културно уназадување, рече грчкиот премиер на почетокот од неговото обраќање за време на ...

Преспанскиот договор - тема на Седницата за избор на грчка Влада

Сител - 21.07.2019

Интеграцијата во Европската унија на нашите соседи ќе зависи од тоа како тие ќе се однесуваат кон нас. Грчкиот премиер во своето прво обраќање пред Собранието најави посебна програма за делот кој тој го нарекува грчка Македонија.

Мицотакис: Однесувањето и соработката на соседите ќе го оценат нивниот пат кон ЕУ

Press24 - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис ја претстави владината програма

Вечер - 21.07.2019

Земам збор со надеж дека ќе направам нов почеток во нашиот политички живот, бидејќи изборите на 7 јули затворија една деценија на економско, општествено и културно уназадување, рече грчкиот премиер на почетокот од неговото обраќање за време на ...

Мицотакис: Однесувањето и соработката на соседите ќе го оценат нивниот пат кон ЕУ

24 Вести - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис ја претстави владината програма

А1 On - 22.07.2019

Земам збор со надеж дека ќе направам нов почеток во нашиот политички живот, бидејќи изборите на 7 јули затворија една деценија на економско, општествено и културно уназадување, рече грчкиот премиер на почетокот од неговото обраќање за време на ...

Мицотакис: Од однесувањето и соработката со соседите ќе зависи нивниот пат кон ЕУ

PressingTV - 21.07.2019

За време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, порача дека од однесувањето и од добрата соработка со Македонија, ќе се прави оценката за патот на земјава кон Европската Унија.

Мицотакис: Однесувањето и соработката на соседите ќе го оценат нивниот пат кон ЕУ

Независен - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис: Однесувањето и соработката на соседите ќе го оценат нивниот пат кон ЕУ

Нетпрес - 21.07.2019

Однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

МИЦОТАКИС: Приоритет ни е развој на Грција, заштита на македонските производи и голема меѓународна кампања за нашата ...

Денешен - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис: Однесувањето и соработката на соседите ќе го оценат нивниот пат кон ЕУ

CivilMedia - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...

Мицотакис: Однесувањето и соработката на соседите ќе го оценат нивниот пат кон ЕУ

MakPress - 21.07.2019

Од однесувањето и добрата соработка на нашите соседи ќе се оцени нивниот тек кон Европската Унија, порача грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис за време на неговиот говор на почетокот на расправата за гласање доверба на Владата, во делот посветен на ...