TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Европска недела на мобилност”

OhridNews - 16.09.2021

„Европска недела на мобилност” e активност, односно кампања која на иницијатива на Европската комисија, се спроведува секоја година, во периодот од 16 до 22 септември. Кампањата има за цел промоција на алтернативни форми на мобилност како што е ...

РСБСП: Иднината на одржливата мобилност е во твои раце! Вози Велосипед!

Опсервер - 16.09.2021

„Европска недела на мобилност” e активност, односно кампања која на иницијатива на Европската комисија, се спроведува секоја година, во периодот од 16 до 22 септември. Кампањата има за цел промоција на алтернативни форми на мобилност како што е ...

РСБС ВО „ЕВРОПСКАТА НЕДЕЛА НА МОБИЛНОСТ“ Иднината на одржливата мобилност е во твои раце! Вози Велосипед!

+инфо - 16.09.2021

Кампањата ќе се реализира од 16 до 22 септември и има за цел промоција на алтернативни форми на мобилност како што е пешачењето, велосипедизмот. Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата во наредните 7 дена ќе реализира низа ...

" РСБСП: Иднината на одржливата мобилност е во твои раце! Вози Велосипед!

Канал5 - 16.09.2021

„Европска недела на мобилност” e активност, односно кампања која на иницијатива на Европската комисија, се спроведува секоја година, во периодот од 16 до 22 септември. Кампањата има за цел промоција на алтернативни форми на мобилност како што е ...

РСБС во „Европската недела на мобилност“: Иднината на одржливата мобилност е во твои раце! Вози Велосипед!

Нетпрес - 16.09.2021

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата во наредните 7 дена ќе реализира низа активности за промоција и поддршка на алтернативните форми на мобилност со посебен акцент на поддршка на велосипедизмот.

РСБСП со активности за поддршка на велосипедизмот

Frontline - 16.09.2021

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) најави дека во наредните седум дена ќе реализира низа активности за промоција и поддршка на алтернативните форми на мобилност со посебен акцент на поддршка на велосипедизмот.

РСБСП: Одважи се, вози велосипед

Радио МОФ - 16.09.2021

Од денес, па до 22 септември традиционално се одвива „Европската недела на мобилност” – кампања која на иницијатива на Европската комисија, се спроведува секоја година. Нејзина цел е промоција на алтернативни форми на мобилност како што е пешачењето ...

„Европската недела на мобилност“ почнува денеска, пораката е да користиме повеќе велосипед

Мета - 16.09.2021

Како и минатите години, кампањата „Европска недела на мобилност“ која се спроведува на иницијатива на Европската комисија започна денеска и ќе трае до 22 септември. Кампањата има за цел да промовира алтернативни форми на мобилност, како што се ...

РСБСП со активности за поддршка на велосипедизмот

Вечер Прес - 16.09.2021

Републичкиот совет за безбедност на сообраќајот на патиштата (РСБСП) најави дека во наредните седум дена ќе реализира низа активности за промоција и поддршка на алтернативните форми на мобилност со посебен акцент на поддршка на велосипедизмот.

Европска недела на мобилност

Lider - 16.09.2021

„Европска недела на мобилност” e активност, односно кампања која на иницијатива на Европската комисија, се спроведува секоја година, во периодот од 16 до 22 септември. Кампањата има за цел промоција на алтернативни форми на мобилност како што е ...

Одважи се, вози велосипед

Окно - 16.09.2021

Од 16 до 22 септември традиционално се одржува „Европската недела на мобилност” – кампања на иницијатива на Европската комисија. Нејзина цел е промоција на алтернативни форми на мобилност како што е пешачењето и велосипедизмот.

РСБСП: Иднината на одржливата мобилност е во твои раце! Вози Велосипед!

Фокус - 16.09.2021

„Европска недела на мобилност” e активност, односно кампања која на иницијатива на Европската комисија, се спроведува секоја година, во периодот од 16 до 22 септември. Кампањата има за цел промоција на алтернативни форми на мобилност како што е ...