TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Српски „Блиц“: „Светот на Биби“ е детски едукативен проект кој промовира вистински вредности

Факултети - 03.12.2019

Нема сомнеж дека многу деца во Србија ќе го обожаваат „Светот на Биби“ и во него ќе ги најдат омилените цртани јунаци, пишува, меѓу другото, српскиот медиум „Светот на Биби“, најпопуларниот цртан филм што ги освои најмладите во цела Македонија, ...

Блиц.рс: Нема сомнеж дека многу деца во Србија ќе го обожаваат „Светот на Биби“

Деца - 03.12.2019

Престижниот српски медиум не штеди пофални зборови за проектот „Светот на Биби“, кој веќе е достапен и на српски јазик „Светот на Биби“, најпопуларниот цртан филм што ги освои најмладите во цела Македонија, конечно доаѓа и во Србија.