TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВО ЕДЕН МАКЕДОНСКИ ГРАД СИНОЌА ИМАШЕ СНЕЖНА БАЈКА - до кога ќе се надеваат скопјани

Женски магазин - 08.12.2023

Добро утро почитувани! Оваа прекрасна снежна бајка доаѓа од преубавиот Пелистер кај Битола и е од синоќа. Ова го објави Славчо Поповски на својот фејсбук профил заедно со ...

ВО ЕДЕН МАКЕДОНСКИ ГРАД СИНОЌА ИМАШЕ СНЕЖНА БАЈКА - до кога ќе се надеваат скопјани

Фактор - 08.12.2023

Добро утро почитувани! Оваа прекрасна снежна бајка доаѓа од преубавиот Пелистер кај Битола и е од синоќа. Ова го објави Славчо Поповски на својот фејсбук профил заедно со фотографии. Скопјани се уште залудно се надеваат дека ќе заврне снег и во ...