TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ИНДЕКС НА СРЕЌА: Колку се среќни Македонците?

Фактор - 18.06.2019

Македонците се меѓу најнесреќните луѓе во регионот. Најновиот индекс на Врлд хепинес рипорт ја позиционира Македонија на дури 84-то место во светот. Словенците се најсреќни Балканци кои се позиционирани на 44-то место, потоа следуваат Србите на ...

Колку сме задоволни од своите животи? Објавени најсреќните земји

+инфо - 18.06.2019

Од земјите во регионот, Словенија е на 44-то место, Србија на 70-то, Црна Гора на 73-то место, Хрватска на 75-то и Босна и Херцеговина на 78-то место. На листата на најсреќни земји на светот, Финска повторно го зазеде првото место, додека од земјите ...

Македонците меѓу најнесреќните во регионот

Алфа - 18.06.2019

Македонија веќе извесно време се бори со предизвикот како да оствари поголем економски раст, но, Македонците, никако да излезат од нискиот животен стандард, што пак, директно влијае на тоа да го носат приматот како најнесреќен народ на Балканот, па ...

Финска повторно е најсреќна земја во светот, Македонија последна од Ју државите

PressingTV - 18.06.2019

На листата најсреќни земји на светот, Финска повторно го зазема првото место, додека од регионот Македонија по ниво на среќа е на 84 место, после Словенија која е на 44 место. Резултатите од истражување на нивото на среќа објавени се на страницата ...

Колку македонските граѓани се задоволни од животот? Објавена листата на најсреќни земји на светот

Точка - 18.06.2019

На листата на најсреќни земји на светот, Финска повторно го зазеде првото место додека од земјите во регионот најдобро пласирана е Словенија, на 44-то место, па Србија на 70-то место. Резултатите од испитувањето на нивото на среќа се објавени на ...

Финска повторно е најсреќна земја на светот, на Македонија не и се посреќи

Вечер - 17.06.2019

На листата на најсреќни земји на светот, Финска повторно го зазема првото место, додека Македонија се најде на 84 место. Од балканските земји посреќни од нас се сите земји освен Албанија, која е на 107. место.

Македонија на 84 место на листата најсреќни земји

А1 On - 18.06.2019

На листата на најсреќни земји, Македонија се најде на 84 место, а првото место повторно и припадна на Финска, додека во регионот е најдобро рангирана Словенија. Резултатите од испитувањето на нивото на среќата во светот се објавени на страницата ...

Колку македонските граѓани се задоволни од животот? Листа на најсреќните земји

Локално - 18.06.2019

На листата на најсреќни земји на светот, Финска повторно го зазеде првото место додека од земјите во регионот најдобро пласирана е Словенија, на 44-то место, па Србија на 70-то место. Резултатите од испитувањето на нивото на среќа се објавени на ...

Го допревме дното- Македонците најнесреќни во регионот

Курир - 18.06.2019

На листата на најсреќни земји на светот, Финска повторно го зазема првото место, додека Македонија се најде на 84 место. Најсреќни балканци се Словенците позиционирани на 44. место, потоа следува Србија на 70. Црна Гора на 73.

Несреќна Македонија лидер во регионот

Република - 18.06.2019

На листата на најсреќни земји на светот, Финска повторно го зазема првото место, додека Македонија се најде на 84 место. Најсреќни балканци се Словенците позиционирани на 44. место, потоа следува Србија на 70. Црна Гора на 73.

Македонците најнесреќни во регионот

Сител - 18.06.2019

На листата на најсреќни земји на светот, Финска повторно го зазема првото место, додека Македонија се најде на 84 место. Најсреќни балканци се Словенците позиционирани на 44. место, потоа следува Србија на 70. Црна Гора на 73.

Анкета: Македонците најнесреќни во регионот - која е причината?

Скопје инфо - 18.06.2019

На листата на најсреќни земји на светот, Финска повторно го зазема првото место, додека Македонија се најде на 84 место. Најсреќни балканци се Словенците позиционирани на 44. место, потоа следува Србија на 70. Црна Гора на 73.

Македонците најнесреќни во регионот

Нетпрес - 18.06.2019

На листата на најсреќни земји на светот, Финска повторно го зазема првото место, додека Македонија се најде на 84 место. Најсреќни балканци се Словенците позиционирани на 44. место, потоа следува Србија на 70. Црна Гора на 73.