TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Обезбедена помош за семејствата што беа сместени во некогашното забавиште во Штип

ММС - 23.01.2021

Станарите кои живеат во старата куќа, а на штипјани позната како „Старо забавиште”, која вчера изгоре во пожар добија хуманитарна помош од Општинската организација на Црвениот крст во Штип.

Обезбедена помош за семејствата кои беа сместени во старото штипско забавиште

24Инфо - 23.01.2021

Станарите кои живеат во старата куќа, а на штипјани позната како „Старо забавиште”, која вчера изгоре во пожар добија хуманитарна помош од Општинската Организација на Црвен Крст-Штип. Викторија Милановска секретар на ОО Црвен Крст-Штип вели дека до ...

Обезбедена помош за семејствата кои беа сместени во старото штипско забавиште

Frontline - 23.01.2021

Станарите кои живеат во старата куќа, а на штипјани позната како „Старо забавиште“, која вчера изгоре во пожар добија хуманитарна помош од Општинската Организација на Црвен Крст-Штип. Викторија Милановска секретар на ОО Црвен Крст-Штип вели дека до ...

Обезбедена помош за семејствата кои беа сместени во старото штипско забавиште

MakPress - 24.01.2021

Станарите кои живеат во старата куќа, а на штипјани позната како „Старо забавиште“, која вчера изгоре во пожар добија хуманитарна помош од Општинската Организација на Црвен Крст-Штип. Викторија Милановска секретар на ОО Црвен Крст-Штип вели дека до ...

Обезбедена помош за семејствата кои беа сместени во старото штипско забавиште

Опсервер - 23.01.2021

Станарите кои живеат во старата куќа, а на штипјани позната како „Старо забавиште“, која вчера изгоре во пожар добија хуманитарна помош од Општинската Организација на Црвен Крст-Штип. Викторија Милановска секретар на ОО Црвен Крст-Штип вели дека до ...