TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

1700 ресенчани се лекувале во Дневната болница во домот (ВИДЕО)

+инфо - 18.07.2019

Од декември 2018 година почна со работа Дневната болница во Здравствениот дом во градот Ресен. Станува збор за услуга која е прва од овој вид во здравствените домови ширум државата. Директорката на Здравствениот Дом, д-р Сања Андоновска, истакна ...

Дневната болница во Здравствениот дом во Ресен ја посетиле 1.700 пациенти

MakPress - 18.07.2019

Дневната болница во Здравствениот дом во Ресен од декември 2018 година, па досега, ја посетиле 1.700 пациенти. Граѓаните се задоволни, затоа што не мора да се упатуваат во блиските болнички установи во Охрид, Битола и Отешево, изјави директорката на ...

За шест месеци 1.700 пациенти ја посетиле првата дневната болница во државата отворена во Ресен

Република - 18.07.2019

Од декември 2018 година почна со работа дневната болница во Здравствениот дом во Ресен. Станува збор за услуга која е прва од овој вид во здравствените домови ширум државата. Досега 1.700 пациенти ја посетиле дневната болница.

Дневната болница во Здравствениот дом во Ресен ја посетиле 1.700 пациенти

Опсервер - 18.07.2019

Дневната болница во Здравствениот дом во Ресен од декември 2018 година, па досега, ја посетиле 1.700 пациенти. Граѓаните се задоволни, затоа што не мора да се упатуваат во блиските болнички установи во Охрид, Битола и Отешево, изјави директорката на ...