TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Комората го одбележа светскиот ден на инженерите

Локално - 04.03.2021

Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Македонија го одбележа Светскиот ден на инженерите 04-ти март. По овој повод, Комората одржа онлајн предавање на тема „Сите заедно за чист воздух – одржливо инженерство“, на кое учествуваа ...

ВИДЕО | Професор Димитриовски: Инженерите се движечка сила во развојот и заштитата на човековата околина

Слободен Печат - 04.03.2021

УНЕСКО проценило дека во последниве години се помалку се консултирани инженерите. Ние сметаме дека ако инженерите создале нешто, а тоа сега претставува проблем, нашиот став е дека тој проблем најдобро би го решиле инженерите.

Денес е Светскиот ден на инженерството – во 12 часот одбележување во КОАИ

Порта 3 - 04.03.2021

Комората на овластени архитекти и овластени инженери денес ќе го одбележи Светскиот ден на инженерството со предавања на тема „СИТЕ ЗАЕДНО ЗА ЧИСТ ВОЗДУХ – ОДРЖЛИВО ИНЖЕНЕРСТВО“, електронски преку ZOOM платформата.

Комората го одбележа светскиот ден на инженерите

MakPress - 04.03.2021

Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Македонија го одбележа Светскиот ден на инженерите 04-ти март. По овој повод, Комората одржа онлајн предавање на тема „Сите заедно за чист воздух – одржливо инженерство“, на кое учествуваа ...

Одбележан Светскиот ден на инженерите

Frontline - 04.03.2021

Со онлајн предавање на тема „Сите заедно за чист воздух – одржливо инженерство“, на кое учествуваа инженери од различни области, Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Македонија денеска го одбележа 4 Март – Светскиот ден на ...

Комората го одбележа светскиот ден на инженерите

Порта 3 - 04.03.2021

Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Македонија го одбележа Светскиот ден на инженерите 04-ти март. По овој повод, Комората одржа онлајн предавање на тема „Сите заедно за чист воздух – одржливо инженерство“, на кое учествуваа ...

Одбележан Светскиот ден на инженерите

Слободен Печат - 04.03.2021

Со онлајн предавање на тема „Сите заедно за чист воздух – одржливо инженерство”, на кое учествуваа инженери од различни области, Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Македонија денеска го одбележа 4 Март – Светскиот ден на ...

Одбележан Светскиот ден на инженерите

Опсервер - 04.03.2021

Со онлајн предавање на тема „Сите заедно за чист воздух – одржливо инженерство“, на кое учествуваа инженери од различни области, Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Македонија денеска го одбележа 4 Март – Светскиот ден на ...