TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вработените од велешка „Колска“ повторно на железничка блокираа возови поради неисплатени плати

Сакам да кажам - 16.04.2018

Вработените на фабриката за шински возила „Колска“ утрово од 7 до 9 часот ја блокираа Железничката станица во Велес, поради доцнењето на платите и тоа со месеци. За време на двочасовниот штрајк беше блокиран патничкиот воз од Скопје за Битола, кој ...

Работниците на Колска, два часа го блокираа патничкиот и товарниот железнички сообраќај

Канал 77 - 16.04.2018

Работниците на велешката фабрика за поправка на вагони Колска денеска повторно го прекинаа производството и два часа го блокираа железничкиот товарен и патнички сообраќај на станицата во Велес.

Вработените во „Колска“ блокираа возови поради неисплатени плати

Мета - 16.04.2018

Вработените на фабриката за шински возила „Колска“ утрово од 7 до 9 часот ја блокираа Железничката станица во Велес, поради доцнењето на платите и тоа со месеци, јави СДК . За време на двочасовниот штрајк беше блокиран патничкиот воз од Скопје за ...

Вработените во „Колска“ блокираа возови поради неисплатени плати

Либертас - 16.04.2018

Вработените на фабриката за шински возила „Колска“ утрово од 7 до 9 часот ја блокираа Железничката станица во Велес, поради доцнењето на платите и тоа со месеци, јави СДК . За време на двочасовниот штрајк беше блокиран патничкиот воз од Скопје за ...