TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лекарот кој му го продолжи животот на Стив Џобс за 7 години открил сè за најлошата болест

Курир - 08.11.2019

Дејвид Агус е најпознатиот и најценет лекар во Холивуд. Славата ја стекнал лекувајќи го Стив Џобс, кој со помош на неговите совети живеел седум години „повеќе“ иако имал редок и тежок облик на рак на панкреасот.

Лекарот кој му го продолжи животот на Стив Џобс за 7 години открил сè за најлошата болест

Пулс24 - 09.11.2019

Дејвид Агус е најпознатиот и најценет лекар во Холивуд. Славата ја стекнал лекувајќи го Стив Џобс, кој со помош на неговите совети живеел седум години „повеќе“ иако имал редок и тежок облик на рак на панкреасот.