TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти

Макфакс - 14.08.2019

Претседателот на Владата, Зоран Заев, се сретна со претставници на неколку национални Институти во земјава, со кои разговараше за унапредување на условите за остварување и напредок на научно-истражувачката работа.

Поддршка од Владата за афирмација на културните и националните вредности

Слободен Печат - 14.08.2019

Премиерот Заев на средбата со раководителите на Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“, Институтот за македонска литература, Институтот за национална историја, Институтот за фолклор „Марко Цепенков“, сите од Скопје, како и Институтот за ...

Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти: Поддршка од Владата

Press24 - 14.08.2019

Претседателот на Владата, Зоран Заев, денеска, се сретна со претставници на неколку национални Институти во земјава, со кои разговараше за унапредување на условите за остварување и напредок на научно-истражувачката работа.

Премиерот Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти

24Инфо - 14.08.2019

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, денеска, се сретна со претставници на неколку национални Институти во земјава, со кои разговараше за унапредување на условите за остварување и напредок на научно-истражувачката ...

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Независен - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности ...

Премиерот Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти

Канал5 - 14.08.2019

Поддршка од Владата за научните институции, важни за афирмација на културните и национални вредности, рекол Заев на средбата. Претседателот на Владата , Зоран Заев, денеска, се сретна со претставници на неколку национални Институти во земјава, со ...

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Локално - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности ...

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

MTM - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности ...

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Сител - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности ...

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

МКД - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности ...

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

4NEWS - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности ...

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Вечер - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности ...

Директорите на „македонските“ институти кои во „Северна“ веќе немаат работа, на кафе кај Заев

Денешен - 14.08.2019

Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности на ...

Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти

iPortal - 14.08.2019

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, денеска, се сретна со претставници на неколку национални Институти во земјава, со кои разговараше за унапредување на условите за остварување и напредок на научно-истражувачката ...

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Фокус - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности ...

Заев се сретна со претставници на повеќе национални Институти

Н.Македонија - 14.08.2019

Претседателот на Владата, Зоран Заев, се сретна со претставници на неколку национални Институти во земјава, со кои разговараше за унапредување на условите за остварување и напредок на научно-истражувачката работа.

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

+инфо - 14.08.2019

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности ...

Заев се сретна со претставници на неколку национални институти

Опсервер - 15.08.2019

Премиерот Зоран Заев на денешната средба со претставници на неколку национални институти во земјава ја истакнал поддршката на Владата за унапредување на научно-истражувачката дејност како императив за афирмација на културните и национални вредности ...