TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Државниот архив ја објави „Псевдонимите на ВМРО“ од Ангел и Христо Узунови

Сител - 11.06.2015

Државниот архив на Република Македонија ја објави книгата „Псевдонимите на ВМРО“ од Ангел и Христо Узунови. По „Спомени“ на Ангел Узунов, таа е втора публикација од серијата „Архивата на Ангел Узунов“.

Ангел и Христо Узунови - „Псевдонимите на ВМРО“

Пулс24 - 11.06.2015

Државниот архив на Република Македонија, во мај 2015 година ја објави публикацијата „ПСЕВДОНИМИТЕ НА ВМРО“ од Ангел и Христо Узунови, серија „Архивата на Ангел Узунов“. Редакцискиот колегиум на книгата го сочинуваат д-р Филип Петровски, д-р Ленина ...

Државниот архив ја објави „Псевдонимите на ВМРО“ од Ангел и Христо Узунови

Lider - 11.06.2015

Државниот архив на Република Македонија ја објави книгата „Псевдонимите на ВМРО“ од Ангел и Христо Узунови. По „Спомени“ на Ангел Узунов, таа е втора публикација од серијата „Архивата на Ангел Узунов“.

Државниот архив ја објави "Псевдонимите на ВМРО"

Вечер - 12.06.2015

Државниот архив на Република Македонија ја објави книгата "Псевдонимите на ВМРО" од Ангел и Христо Узунови. По "Спомени" на Ангел Узунов, таа е втора публикација од серијата "Архивата на Ангел Узунов".