TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворен новиот Анхоч Action – продажен салон со современ дизајн и сите видови на ИТ и гејминг опрема

Телефони.мк - 10.04.2021

Најголемата македонска ИТ компанија „Анхоч“, свечено го отвори својот нов ексклузивен салон, наречен Анхоч Action, со локација во Скопје Capitol Mall. На отворањето, забележителен беше големиот интерес кај посетителите од сите генерации, кои со ...

Се отвори новиот Анхоч Action – продажен салон со современ дизајн и концепт за сите видови на ИТ и гејминг опрема

Фактор - 10.04.2021

Најголемата македонска ИТ компанија „Анхоч“, свечено го отвори својот нов ексклузивен салон, наречен Анхоч Action, со локација во Скопје Capitol Mall. На отворањето, забележителен беше големиот интерес кај посетителите од сите генерации, кои со ...