TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Романија и Турција тестираат 5G мрежи...

Н.Македонија - 13.02.2018

Романија и Турција тестираат 5G мрежи Корисниците на мобилни телефони од Романија и Турција наскоро ќе имаат можност да тестираат 5G мрежа. Двете држави активно соработуват со јужнокорејскиот гигант Самсунг во областа на напредните технологии.

Романија и Турција ќе тестираат 5G мобилни мрежи

А1 On - 13.02.2018

Романија и Турција во соработка со јужнокорејскиот Самсунг наскоро ќе имаат можност да тестираат 5G мрежа за мобилни телефони. Корисниците на операторот Оранж во Романија ќе имаат можност да користат 5G мрежа, додека во Туција тоа ќе биде овозможено ...

Газат напред: Турците и Романците ќе тестираат 5G мрежа

Таратур - 14.02.2018

Во соработка со јужнокорејскиот технолошки гигант Samsung, Турција и Романија во многу блиска иднина ќе бидат во можност да тестираат 5G мрежа за мобилни телефони. Корисниците на операторот Оранж во Романија ќе имаат можност да користат 5G мрежа, ...

Кои се првите балкански земји до 5G LTE мрежа

Телефони.мк - 13.02.2018

Каква е состојбата на Балканот во период кога мобилните гиганти забрзано работат на тестирање на следната генерација на интернет мобилна конекција 5G LTE мобилна мрежа за супер брза интернет конекција и пренос на податоци со изградба на соодветна ...

Тестирање на нова 5Г мрежа во Романија и Турција

Канал 77 - 14.02.2018

Во соработка со јужнокорејскиот технолошки гигант Samsung, Турција и Романија во многу блиска иднина ќе бидат во можност да тестираат 5G мрежа за мобилни телефони. Корисниците на операторот Оранж во Романија ќе имаат можност да користат 5G мрежа, ...

Романија и Турција ќе тестираат 5G мобилни мрежи

USB - 14.02.2018

Романија и Турција во соработка со јужнокорејскиот Samsung наскоро ќе имаат можност да тестираат 5G мрежа за мобилни телефони. Корисниците на операторот Оранж во Романија ќе имаат можност да користат 5G мрежа, додека во Туција тоа ќе биде овозможено ...