TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Што прави вашиот iPhone кога е вклучен Bluetooth?

Кајгана - 14.03.2018

Освен што пружа широк спектар на можности за корисниците, безжичниот пренос на податоци станува сѐ побрз процес за кој просечниот корисник не би ни размислувал. Но, дали Bluetooth опцијата на вашиот телефон е вклучена беспотребно? Иако можеби ...

Што прави вашиот iPhone кога е вклучен Bluetooth?

USB - 14.03.2018

Освен што пружа широк спектар на можности за корисниците, безжичниот пренос на податоци станува сѐ побрз процес за кој просечниот корисник не би ни размислувал. Но, дали Bluetooth опцијата на вашиот телефон е вклучена ...

Што прави вашиот iPhone кога е вклучен Bluetooth?

Студенти - 14.03.2018

Освен што пружа широк спектар на можности за корисниците, безжичниот пренос на податоци станува сѐ побрз процес за кој просечниот корисник не би ни размислувал. Но, дали Bluetooth опцијата на вашиот телефон е вклучена без потреба? Иако можеби ...

Зошто смартфонот не ги гледа сите Wi-Fi мрежи од опкружувањето?

USB - 12.03.2018

Доколку вашиот телефон не ги регистрира сите околни Wi-Fi мрежи, веројатно се работи за хардверски проблем за кој е подобро да знаете што порано. Некои Wi-Fi мрежи, односно уредите кои ги емитуваат, емитуваат сигнал на 2,4 GHz, додека некои други ...

Зошто вашиот телефон не ги регистрира сите Wi-Fi мрежи во околината?

GSM.mk - 14.03.2018

Доколку вашиот телефон не ги регистрира сите околни Wi-Fi мрежи, веројатно се работи за хардверски проблем за кој е подобро да знаете што порано. Некои Wi-Fi мрежи, односно уредите кои ги емитуваат, емитуваат сигнал на 2,4 GHz, додека некои други ...