TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Денес започнува пријавувањето за Скопје трча 10КМ

МакМода - 13.06.2018

По огромниот успех на овогодинешниот Виз Ер Скопски Маратон и рекордниот број на пријавени учесници за стартната цел, денес од Сојузот на спортови на Скопје го најавија следниот тркачки предизвик.

Почнува пријавувањето за Скопје трча 10КМ

Скопје инфо - 13.06.2018

По огромниот успех на овогодинешниот Виз Ер Скопски Маратон и рекордниот број на пријавени учесници за стартната цел, денес од Сојузот на спортови на Скопје го најавија следниот тркачки предизвик.

Почна пријавувањето за „Скопје трча 10КМ“

Независен - 13.06.2018

Организаторите на трката „Скопје трча 10 км“ соопштија дека од денеска почна пријавувањето на сите кои сакаат да земат учество на овој спортски настан. - За оние кои ќе бидат најбрзи и ќе се пријават во првите два дена, ќе може да го одберат својот ...

Започна пријавувањето за „Скопје трча 10 км“

Макфакс - 13.06.2018

По огромниот успех на годинешниот „Визер – Скопски маратон“ и рекордниот број пријавени учесници за стартната цел, денес од Сојузот на спортовите на Скопје го најавија следниот тркачки предизвик.

Во Скопје се трча во сите годишни времиња – Денес започнува пријавувањето за Скопје трча 10КМ

Денар - 13.06.2018

По огромниот успех на овогодинешниот Виз Ер Скопски Маратон и рекордниот број на пријавени учесници за стартната цел, денес од Сојузот на спортови на Скопје го најавија следниот тркачки предизвик.

Во Скопје се трча во сите годишни времиња, денеска започнува пријавувањето за Скопје трча 10КМ

еМагазин - 13.06.2018

По огромниот успех на овогодинешниот Виз Ер Скопски Маратон и рекордниот број на пријавени учесници за стартната цел, денес од Сојузот на спортови на Скопје го најавија следниот тркачки предизвик.Трката која минатата година ги забележа своите ...

Почна пријавувањето за „Скопје трча 10КМ“

Стандард - 13.06.2018

Организаторите на трката „Скопје трча 10 км“ соопштија дека од денеска почна пријавувањето на сите кои сакаат да земат учество на овој спортски настан. – За оние кои ќе бидат најбрзи и ќе се пријават во првите два дена, ќе може да го одберат својот ...

Почна пријавувањето за „Скопје трча 10КМ“

+инфо - 13.06.2018

Организаторите на трката „Скопје трча 10 км“ соопштија дека од денеска почна пријавувањето на сите кои сакаат да земат учество на овој спортски настан. Организаторите на трката „Скопје трча 10 км“ соопштија дека од денеска почна пријавувањето на ...

Започнува пријавувањето за Скопје трча 10КМ

А1 On - 13.06.2018

По огромниот успех на овогодинешниот Виз Ер Скопски Маратон и рекордниот број на пријавени учесници за стартната цел, денес од Сојузот на спортови на Скопје го најавија следниот тркачки предизвик.

Почна пријавувањето за „Скопје трча 10КМ“

Н.Македонија - 13.06.2018

Организаторите на трката „Скопје трча 10 км“ соопштија дека од денеска почна пријавувањето на сите кои сакаат да земат учество на овој спортски настан. – За оние кои ќе бидат најбрзи и ќе се пријават во првите два дена, ќе може да го одберат својот ...

Во Скопје се трча во сите годишни времиња: Почнува пријавувањето за Скопје трча 10КМ

Република - 13.06.2018

По огромниот успех на овогодинешниот Виз Ер Скопски Маратон и рекордниот број на пријавени учесници за стартната цел, денес од Сојузот на спортови на Скопје го најавија следниот тркачки предизвик.

Денес започнува пријавувањето за Скопје трча 10КМ

Бизнис Инфо - 13.06.2018

По огромниот успех на овогодинешниот Виз Ер Скопски Маратон и рекордниот број на пријавени учесници за стартната цел, денес од Сојузот на спортови на Скопје го најавија следниот тркачки предизвик.

Во Скопје се трча во сите годишни времиња

Екипа - 13.06.2018

По огромниот успех на годинашниот Виз Ер Скопски Маратон и рекордниот број на пријавени учесници за стартната цел, денес од Сојузот на спортови на Скопје го најавија следниот тркачки предизвик.