TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Видео: Во најголемиот студ - полицајци 24 часа ги чуваа плакатите на Путин

Press24 - 14.02.2018

Полициски слубеници во Каморово и Новокузњечко имаа наредба 24 часа да ги чуваат изборните плакати на претседателот на Русија, Владимир Путин. Плакатите се поставени пред претседателските избори, кои ќе бидат одржани на 18 март и на кои Путин нема ...

Во најголемиот студ - полицајци 24 часа ги чуваа плакатите на Путин

Сител - 14.02.2018

Полициски слубеници во Каморово и Новокузњечко имаа наредба 24 часа да ги чуваат изборните плакати на претседателот на Русија, Владимир Путин. Плакатите се поставени пред претседателските избори, кои ќе бидат одржани на 18 март и на кои Путин нема ...