TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Објавила фотографија од својата венчавка, а за возврат добила отказ од работа

Точка - 14.02.2018

Учителката Џозелин Марфи од Мајами добила отказ од католичкото училиште Св. Петар и Павле, откако објавила фотографија од својата венчавка. Венчавката се одржа во првиот викенд од февруари, а пред неколку денови Марфи добила отказ од работа.

Објавила фотографии од нејзината венчавка и добила отказ од работа

Exclusive.mk - 13.02.2018

Учителката од прво одделение, Џоселин Морфи, останала без работа во католичкото училиште Св. Петар и Павле во Мајами откако објавила фотографија од својата венчавка. „Овој викенд се омажив за љубовта на мојот живот.

Учителка доби отказ во католичко училиште поради фотка од нејзината венчавка

Таратур - 13.02.2018

Учителката од прво одделение Џослин Морфи доби отказ од католичкото училиште откако објави фотографија од нејзината венчавка. Морфи , која предаваше во школото Свети Петар и Павле во изминатите седум години, беше отпуштена еден ден после нејзината ...

Објавила фотографија од својата венчавка, а за возврат добила отказ од работа

Сител - 14.02.2018

Учителката Џозелин Марфи од Мајами добила отказ од католичкото училиште Св. Петар и Павле, откако објавила фотографија од својата венчавка. Венчавката се одржа во првиот викенд од февруари, а пред неколку денови Марфи добила отказ од работа.