TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Домашен раствор за вашите растенија: Ќе помогне да цветаат постојано и да бидат свежи

Курир - 09.04.2024

Крупните, богати цветови и бујните темнозелени листови на растенијата кои од пролет до есен ги красат дворовите и терасите, бараат особено внимание и нега. Со редовното наводнување и отстранување на прецветаните делови, неопходна е прихрана, како и ...

Како вашите орхидеи да цветаат побрзо и да бидат поубави од кога било досега?

Пулс24 - 09.04.2024

Повеќето орхидеи во затворен простор престануваат да цветаат во зимските месеци, а на некои им треба речиси цела пролет за да ги создадат своите први пупки. За среќа, постојат методи што можете да ги користите за да го поттикнете ова.

Домашен раствор за вашите растенија: Ќе помогне да цветаат постојано и да бидат свежи

Press24 - 09.04.2024

Крупните, богати цветови и бујните темнозелени листови на растенијата кои од пролет до есен ги красат дворовите и терасите, бараат особено внимание и нега. Со редовното наводнување и отстранување на прецветаните делови, неопходна е прихрана, како и ...