TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали Адријана Ацевска се срами од својот хит „Кеш“?

Црнобело - 07.12.2023

Во новата епизода на „Нешто конкретно“ зборуваме за предрасудите кои важат за жените. Ако не се омажила до 30 сигурно нешто и фали, ако брка кариера и е успешна тогаш сигурно мрази мажи...

Ирена Спасовска: „Помладите мажи сакаат постари жени”

Екран - 07.12.2023

Во новата епизода на „Нешто конкретно” зборуваме за предрасудите кои важат за жените. Ако не се омажила до 30 сигурно нешто и фали, ако брка кариера и е успешна тогаш сигурно мрази мажи… вакви коментари и уште многу други сигурно сте слушнале за ...

Адријана Ацевска: „Уште еден живот да живеам нема да ги убедам дека не сум алчна за кеш“

Пулс24 - 07.12.2023

Во новата епизода на „Нешто конкретно“ зборуваме за предрасудите кои важат за жените. Ако не се омажила до 30 сигурно нешто и фали, ако брка кариера и е успешна тогаш сигурно мрази мажи… вакви коментари и уште многу други сигурно сте слушнале за ...