TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ: Ако Царовска водеше грижа немаше да го укине додатокот за трето дете

А1 On - 17.08.2019

„СДСМ на чело со Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска и понатаму продолжуваат да ги лажат граѓаните во државата. Не им беа доволно лагите до сега, па сега удрија и по најмладата категорија на граѓани.

ВМРО- ДПМНЕ: СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста

24Инфо - 16.08.2019

СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста. Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца. Царовска како министер до сега не покажа грижа за децата.

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за најмладата категорија граѓани

Сител - 17.08.2019

СДСМ на чело со Зоран Заев и министерката за труд и социјална политикиа, Мила Царовска и понатаму продолжуваат да ги лажат граѓаните во државата. Не им беа доволно лагите до сега, па сега удрија и по најмладата категорија на граѓани.

ВМРО-ДПМНЕ: Царовска како министер досега не покажа грижа за децата

Сител - 16.08.2019

СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста. Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца. Царовска како министер до сега не покажа грижа за децата.

ВМРО-ДПМНЕ: Ако Царовска водеше грижа немаше да го укине додатокот за трето дете

24Инфо - 17.08.2019

СДСМ на чело со Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика, МилаЦаровска и понатаму продолжуваат да ги лажат граѓаните во државата. Не им беа доволно лагите до сега, па сега удрија и по најмладата категорија на граѓани, реагираат од ...

ВМРО-ДПМНЕ: Царовска како министер досега не покажа грижа за децата

4NEWS - 16.08.2019

СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста. Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца. Царовска како министер до сега не покажа грижа за децата.

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за најмладата категорија граѓани

Канал5 - 17.08.2019

СДСМ на чело со Зоран Заев и министерката за труд и социјална политикиа, Мила Царовска и понатаму продолжуваат да ги лажат граѓаните во државата. Не им беа доволно лагите до сега, па сега удрија и по најмладата категорија на граѓани.

ВМРО-ДПМНЕ: Царовска како министер досега не покажа грижа за децата

Канал5 - 16.08.2019

СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста. Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца. Царовска како министер до сега не покажа грижа за децата.

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за најмладата категорија граѓани

Нетпрес - 17.08.2019

СДСМ на чело со Зоран Заев и министерката за труд и социјална политикиа, Мила Царовска и понатаму продолжуваат да ги лажат граѓаните во државата. Не им беа доволно лагите до сега, па сега удрија и по најмладата категорија на граѓани.

ВМРО-ДПМНЕ: Ако Царовска водеше грижа немаше да го укине додатокот за трето дете и немаше да ги дискриминира ...

Курир - 16.08.2019

СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста. Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца, велат од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО-ДПМНЕ: Власта не се грижи за најмладата категорија граѓани

4NEWS - 17.08.2019

СДСМ на чело со Зоран Заев и министерката за труд и социјална политикиа, Мила Царовска и понатаму продолжуваат да ги лажат граѓаните во државата. Не им беа доволно лагите до сега, па сега удрија и по најмладата категорија на граѓани.

ВМРО-ДПМНЕ: Царовска како министер досега не покажа грижа за децата

24 Вести - 16.08.2019

„СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста. Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца. Царовска како министер до сега не покажа грижа за децата.

ВМРО-ДПМНЕ: Не им беа доволно лагите до сега, па сега удрија и по најмладата категорија на граѓани

MakPress - 17.08.2019

СДСМ на чело со Зоран Заев и министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска и понатаму продолжуваат да ги лажат граѓаните во државата. Не им беа доволно лагите до сега, па сега удрија и по најмладата категорија на граѓани.

ВМРО-ДПМНЕ: Царовска како министер до сега не покажа грижа за децата

MakPress - 16.08.2019

СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста. Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца. Царовска како министер до сега не покажа грижа за децата.

ВМРО-ДПМНЕ: Царовска е како нејзинот ментор Заев, милува да шири лажни вести

Фокус - 16.08.2019

СДСМ преку партиски соопштенија и лажни мерки ја дефокусира јавноста. Време е Царовска наместо да се фали, да каже за кои новотоворени објекти станува збор и колкав е опфатот на деца, велат од ВМРО-ДПМНЕ.