TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Заев на Фејсбук: Регионот испрати сигнал дека нема друга алтернатива освен интеграцијата во ЕУ

Press24 - 08.11.2019

Премиерот Зоран Заев по лидерскиот состанок за Западен Балкан, што се одржува во Женева во организација на Светскиот економски форум на својот фејсбук профил напиша дека било разговарано за идната соработка и иднината на регионот .

Премиерот Заев во Женева - Самитот во Загреб нова шанса за Македонија

Сител - 08.11.2019

Премиерот изрази надеж дека следната година на самитот во Загреб, земјава ќе добие позитивна одлука за старт на преговорите. На светскиот економски форум во Женева, пред лидерите на земјите од Западен Балкан истакна дека единствената алтернатива е ...

(ВИДЕО) Заев на лидерскиот состанок за Западен Балкан

Скопје1 - 08.11.2019

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, во обраќањето се заблагодари за можноста што ја отвори Светскиот економски форум за денешниот настан, на којшто се разговараше за идната соработка на регионот и за иднината на ...

Премиерот Заев на лидерскиот состанок организиран од Светскиот економски форум во Женева: Стратешки дијалог за Западен ...

Бриф - 08.11.2019

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, во придружба на министерот за надворешни работи, Никола Димитров, присуствува на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за ...

Лидерите од Западен Балкан во Женева

Р.С.Европа - 08.11.2019

Политичките и економските предизвици за развој на регионот се главни теми на Стратегискиот дијалог за Западен Балкан во организација на Светскиот економски форум кој во Женева ги собра лидерите на повеќе балкански земји.

Заев и Димитров на Светскиот економски форум во Женева

Макфакс - 08.11.2019

Претседателот на Владата, Зоран Заев и министерот за надворешни работи, Никола Димитров, присуствуваат на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за Западен Балкан“.

Заев од Женева: Стратешки дијалог за Западен Балкан и позитивна агенда за иднината на регионот

Сител - 08.11.2019

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, во придружба на министерот за надворешни работи, Никола Димитров, присуствува на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за ...

Заев на лидерскиот состанок организиран од Светскиот економски форум во Женева

Press24 - 08.11.2019

Претседателот на Владата, Зоран Заев, во придружба на министерот за надворешни работи, Никола Димитров, присуствува на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за Западен Балкан“.

Почна лидерскиот состанок на Светскиот економски форум во Женева, присутни се и Заев и Димитров

+инфо - 08.11.2019

Премиерот Зоран Заев во придружба на министерот за надворешни работи Никола Димитров, присуствува на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за Западен Балкан“.

Премиерот Заев на лидерски состанок на Светскиот економски форум во Женева

24 Вести - 08.11.2019

Премиерот Зоран Заев во придружба на министерот за надворешни работи Никола Димитров, присуствува на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за Западен Балкан“.

Премиерот Заев на лидерски состанок на Светскиот економски форум во Женева

Канал5 - 08.11.2019

Премиерот Зоран Заев во придружба на министерот за надворешни работи Никола Димитров, присуствува на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за Западен Балкан".

Заев на лидерски состанок на Светскиот економски форум во Женева

Локално - 08.11.2019

Премиерот Зоран Заев во придружба на министерот за надворешни работи Никола Димитров, присуствува на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за Западен Балкан“.

Заев на лидерскиот состанок организиран од Светскиот економски форум во Женева

Скопје1 - 08.11.2019

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, во придружба на министерот за надворешни работи, Никола Димитров, присуствува на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за ...

Лидерите од Западен Балкан во Женева

Независен - 08.11.2019

Претседателот на Владата на Македонија, Зоран Заев, во придружба на министерот за надворешни работи, Никола Димитров, присуствува на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за Западен Балкан“.

Почна лидерскиот состанок на Светскиот економски форум во Женева

Република - 08.11.2019

Премиерот Зоран Заев во придружба на министерот за надворешни работи Никола Димитров, присуствува на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за Западен Балкан“.

Лидерите од Западен Балкан ја зајакнуваат економската соработка во Женева

Н.Македонија - 08.11.2019

Претседателот на Владата, Зоран Заев, и министерот за надворешни работи, Никола Димитров, присуствуваат на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за Западен Балкан“.

Премиерот Заев на лидерски состанок на Светскиот економски форум во Женева

CivilMedia - 08.11.2019

Премиерот Зоран Заев во придружба на министерот за надворешни работи Никола Димитров, присуствува на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за Западен Балкан“.

Заев и Димитров на Светскиот економски форум во Женева

Точка - 08.11.2019

Претседателот на Владата, Зоран Заев, и министерот за надворешни работи, Никола Димитров, присуствуваат на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за Западен Балкан“.

Заев на економски форум во Женева

iPortal - 08.11.2019

Премиерот Зоран Заев во придружба на министерот за надворешни работи Никола Димитров, присуствува на состанокот што го организира Светскиот економски форум во Женева, на тема „Стратешки дијалог за Западен Балкан“.

Заев од Женева: Гледам светлина, бидејќи ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

+инфо - 08.11.2019

Гледам светлина, бидејќи ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во ЕУ. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, рече премиерот Зоран Заев во ...

Заев од Женева: Гледам светлина!

Република - 08.11.2019

Гледам светлина, бидејќи ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во ЕУ. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот – рече премиерот Зоран Заев во ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

Вечер - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

Press24 - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

Канал5 - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

Слободен Печат - 08.11.2019

Премиерот Заев оцени дека е добро тоа што Хрватска ќе претседава со ЕУ од јануари 2020 година, бидејќи ќе биде фокусирана кон регионот и изрази надеж дека на Самитот во Загреб ќе има позитивна одлука и за Македонија и за Албанија и за целиот регион, ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

iPortal - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

24Инфо - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

Опсервер - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

Сител - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

Локално - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

CivilMedia - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

(ВИДЕО) Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

А1 On - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

Нетпрес - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

Фокус - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

ММС - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

ЗАЕВ ОД ЖЕНЕВА: ЕУ ни испрати сигнал дека за З. Балкан нема друга алтернатива освен Унијата

Денешен - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Заев гледа светлина за ЕУ

PressingTV - 08.11.2019

Гледам светлина, бидејќи ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во ЕУ. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот – рече премиерот Зоран Заев во ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

Либертас - 08.11.2019

– ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Заев од Женева: ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива

MakPress - 08.11.2019

ЕУ испрати сигнал дека за регионот нема друга алтернатива освен интеграцијата во Унијата. Процесите мора да продолжат бидејќи постои можност за развој на национализмот, популизмот и радикализмот, изјави денеска на прес-конференција премиерот Зоран ...

Премиерот Заев во Женева – Самитот во Загреб нова шанса за Македонија

4NEWS - 08.11.2019

Премиерот изрази надеж дека следната година на самитот во Загреб, земјава ќе добие позитивна одлука за старт на преговорите. На светскиот економски форум во Женева, пред лидерите на земјите од Западен Балкан истакна дека единствената алтернатива е ...