TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Село во Швајцарија дава 50.000 евра под два услова

Вечер Прес - 18.09.2023

Швајцарското село Албинен на семејствата им нуди 50.000 евра и повеќе само за да се преселат во неверојатното село во планинската долина. Доколку се борите со трошоците за живот, едно швајцарско село може да го има решението за вас.

Село во Швајцарија нуди 58.000 евра на оној кој ќе се досели: Ова се условите

Бриф - 18.09.2023

Швајцарското село Албинен во кантонот Вале нуди повеќе од 50.000 евра на семејствата кои се подготвени да се преселат на 1.300 метри надморска височина во недопрената природа. Имено, ова живописно село сместено на планинска падина последните години ...

50 ИЛЈАДИ ЕВРА ЗА ДА ЖИВЕЕТЕ НА СЕЛО: Швацарија објави оглас, еве кои се условите за да се преселите

Женски магазин - 16.09.2023

Швајцарското село Албинен во кантонот Вале нуди повеќе од 50.000 евра на семејствата кои се подготвени да се преселат на 1.300 метри надморска височина каде што ќе ги пречека недопрената природа.

Живописно селце во Швајцарија нуди 50 илјади евра за доселување во него – постојат 2 услови

Точка - 15.09.2023

Швајцарското село Албинен на сeмејствата им нуди по 50 илјади евра само за да се преселат во ова восхитувачко планинско село. Дали се борите со трошоците за живот? Едно швајцарско село би можело да го има решението за вас.