TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ПЕНЗИОНЕРИТЕ ИМААТ ЛИСТА НА ЗЕМЈИ КАДЕ ШТО БИ ЖИВЕЕЛЕ НАЈДОБРО: Животни трошоци помали, одлично здравство и пријатна ...

Фактор - 18.09.2023

Истражувањето спроведено меѓу 17.000 испитаници покажало дека Американците ја сметаат Швајцарија за најдобра земја за минување на златното доба. Исто така, според резултатите, станува збор за Американци кои често се одлучуваат да ја поминат староста ...

Во кои земји е најдобро да ги минете пензионерските денови?

Кумановски м. - 18.09.2023

Истражувањето на 17.000 испитаници покажало дека Американците ја сметаат Швајцарија за најдобра земја за минување на пензионерските денови. Исто така, според резултатите, станува збор за Американци кои често се одлучуваат да ја поминат староста ...

Во кои земји е најдобро да ги поминете пензионерските денови?

Вечер Прес - 18.09.2023

Истражувањето на 17.000 испитаници покажало дека Американците ја сметаат Швајцарија за најдобра земја за минување на пензионерските денови. Исто така, според резултатите, станува збор за Американци кои често се одлучуваат да ја поминат староста ...