TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хоџај: Србија подмитува и шверцува оружје за повлекување на признавањата на Косово

А1 On - 14.01.2020

Потпретседателот на косовската влада во оставка Енвер Хоџај изјави дека актуелните власти во Србија, во нивните напори за негирање на независноста на Косово, продолжуваат да ги користат методите на поранешниот српски лидер Слободан Милошевиќ.

Ужасни обвинувања од Косово кон Србија

Курир - 14.01.2020

Потпретседателот на косовската влада во оставка Енвер Хоџај изјави дека актуелните власти во Србија, во нивните напори за негирање на независноста на Косово, продолжуваат да ги користат методите на поранешниот српски лидер Слободан Милошевиќ, јави ...

Хоџај: Србија подмитува и шверцува оружје за повлекување на признавањата на Косово

24Инфо - 14.01.2020

– Потпретседателот на косовската влада во оставка Енвер Хоџај изјави дека актуелните власти во Србија, во нивните напори за негирање на независноста на Косово, продолжуваат да ги користат методите на поранешниот српски лидер Слободан Милошевиќ, јави ...

Хоџај ја обвини Србија за корупција за повлекување на признавањето на Косово

Нетпрес - 14.01.2020

Потпретседателот на косовската влада во оставка Енвер Хоџај изјави дека актуелните власти во Србија, во нивните напори за негирање на независноста на Косово, продолжуваат да ги користат методите на поранешниот српски лидер Слободан Милошевиќ, јавува ...

Хоџај: Србија подмитува и шверцува оружје за повлекување на признавањата на Косово

Сител - 14.01.2020

Потпретседателот на косовската влада во оставка Енвер Хоџај изјави дека актуелните власти во Србија, во нивните напори за негирање на независноста на Косово, продолжуваат да ги користат методите на поранешниот српски лидер Слободан Милошевиќ, јави ...

Хоџај: Србија подмитува и шверцува оружје за повлекување на признавањата на Косово

Фокус - 14.01.2020

Потпретседателот на косовската влада во оставка Енвер Хоџај изјави дека актуелните власти во Србија, во нивните напори за негирање на независноста на Косово, продолжуваат да ги користат методите на поранешниот српски лидер Слободан Милошевиќ, јави ...

Хоџај: Србија подмитува и шверцува оружје за повлекување на признавањата на Косово

4NEWS - 14.01.2020

Потпретседателот на косовската влада во оставка Енвер Хоџај изјави дека актуелните власти во Србија, во нивните напори за негирање на независноста на Косово, продолжуваат да ги користат методите на поранешниот српски лидер Слободан Милошевиќ, јави ...

Хоџај: Србија подмитува и шверцува оружје за повлекување на признавањата на Косово

+инфо - 14.01.2020

Потпретседателот на косовската влада во оставка Енвер Хоџај изјави дека актуелните власти во Србија, во нивните напори за негирање на независноста на Косово, продолжуваат да ги користат методите на поранешниот српски лидер Слободан Милошевиќ, јави ...

Хоџај: Србија подмитува и шверцува оружје за повлекување на признавањата на Косово

MakPress - 14.01.2020

Потпретседателот на косовската влада во оставка Енвер Хоџај изјави дека актуелните власти во Србија, во нивните напори за негирање на независноста на Косово, продолжуваат да ги користат методите на поранешниот српски лидер Слободан Милошевиќ, јави ...

Хоџај: Србија подмитува и шверцува оружје за повлекување на признавањата на Косово

Опсервер - 15.01.2020

– Потпретседателот на косовската влада во оставка Енвер Хоџај изјави дека актуелните власти во Србија, во нивните напори за негирање на независноста на Косово, продолжуваат да ги користат методите на поранешниот српски лидер Слободан Милошевиќ, јави ...