TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Британски министер: Границите засега остануваат отворени

Опсервер - 22.01.2021

– Британскиот министер за заштита на животната средина Џорџ Јустис, денеска изјави дека границите на таа земја засега ќе останат отворени. Изјавата доаѓа по гласините во медиумите дека земјата ќе биде целосно затворена за пристигнувања од странство.

Британски министер: Границите засега остануваат отворени

Независен - 22.01.2021

Британскиот министер за заштита на животната средина Џорџ Јустис, денеска изјави дека границите на таа земја засега ќе останат отворени. Изјавата доаѓа по гласините во медиумите дека земјата ќе биде целосно затворена за пристигнувања од странство.

Британски министер: Границите засега остануваат отворени

24Инфо - 22.01.2021

Британскиот министер за заштита на животната средина Џорџ Јустис, денеска изјави дека границите на таа земја засега ќе останат отворени. Изјавата доаѓа по гласините во медиумите дека земјата ќе биде целосно затворена за пристигнувања од странство.

Британски министер: Границите засега остануваат отворени

Слободен Печат - 22.01.2021

Британскиот министер за заштита на животната средина Џорџ Јустис, денеска изјави дека границите на таа земја засега ќе останат отворени. Изјавата доаѓа по гласините во медиумите дека земјата ќе биде целосно затворена за пристигнувања од странство.

Британски министер: Границите засега остануваат отворени

Либертас - 22.01.2021

– Британскиот министер за заштита на животната средина Џорџ Јустис, денеска изјави дека границите на таа земја засега ќе останат отворени. Изјавата доаѓа по гласините во медиумите дека земјата ќе биде целосно затворена за пристигнувања од странство.

Британските граници засега остануваат отворени

+инфо - 22.01.2021

Изјавата доаѓа по гласините во медиумите дека земјата ќе биде целосно затворена за пристигнувања од странство. Британскиот министер за заштита на животната средина Џорџ Јустис, денеска изјави дека границите на таа земја засега ќе останат отворени.

Британски министер: Границите засега остануваат отворени

MakPress - 22.01.2021

Британскиот министер за заштита на животната средина Џорџ Јустис, денеска изјави дека границите на таа земја засега ќе останат отворени. Изјавата доаѓа по гласините во медиумите дека земјата ќе биде целосно затворена за пристигнувања од странство.