TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хрватска: 250 новозаболени, 10 починати

Канал5 - 06.08.2022

Корона вирусот во Хрватска е потврден кај 250 лица, а 10 починале, покажуваат податоците на Националниот штаб за цивилна заштита собрани во изминатите 24 часа. Во Хрватска во моментов има 8.005 активни случаи на инфекција со корона.

Хрватска: 250 новозаболени, 10 починати

Независен - 06.08.2022

Корона вирусот во Хрватска е потврден кај 250 лица, а 10 починале, покажуваат податоците на Националниот штаб за цивилна заштита собрани во изминатите 24 часа. Во Хрватска во моментов има 8.005 активни случаи на инфекција со корона.