TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ во МОБ

+инфо - 09.11.2018

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ ќе биде изведен во Македонската опера и балет на 14 и на 17. ноември со почеток од 20 часот. „Клеопатра“ на реномираниот кореограф Василиј Медведев е грандиозна постановка, разнобојно дело што во многу аспекти ги ...

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ на сцената на МОБ

Република - 09.11.2018

На сцената на Македонската опера и балет повторно ќе биде поставен балетскиот спектакл „Клеопатра“, кој ќе се игра на 14.11.2018 и 17.11.2018 со почеток од 20 часот. „Клеопатра“ на реномираниот кореограф Василиј Медведев е грандиозна постановка, ...

Балетската претстава „Клеопатра“ на репертоарот на МОБ

Макфакс - 09.11.2018

На 14 и 17 овој месец, во Македонската опера и балет ќе биде изведена балетската претстава „Клеопатра“, со почеток во 20 часот. „’Клеопатра’ на реномираниот кореограф Василиј Медведев е грандиозна постановка, разнобојно дело што во многу аспекти ги ...

Балетскиот спектакл „Клеопатра“ на сцената на МОБ

Екран - 09.11.2018

На сцената на Македонската опера и балет повторно ќе биде поставен балетскиот спектакл „Клеопатра“, кој ќе се игра на 14.11.2018 и 17.11.2018 со почеток од 20 часот. „Клеопатра“ на реномираниот кореограф Василиј Медведев е грандиозна постановка, ...

Балетската претстава „Клеопатра“ на репертоарот на МОБ

Centar - 09.11.2018

На 14 и 17 овој месец во Македонската опера и балет ќе биде изведена балетската претстава „Клеопатра“, со почеток во 20 часот. „’Клеопатра’ на реномираниот кореограф Василиј Медведев е грандиозна постановка, разнобојно дело што во многу аспекти ги ...

Балетската претстава „Клеопатра“ на репертоарот на МОБ

Локално - 09.11.2018

На 14 и 17 овој месец во Македонската опера и балет ќе биде изведена балетската претстава „Клеопатра“, со почеток во 20 часот. „’Клеопатра’ на реномираниот кореограф Василиј Медведев е грандиозна постановка, разнобојно дело што во многу аспекти ги ...