TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ова се 10-те најпопуларни градови според Инстаграм

Точка - 14.02.2018

Социјалната мрежа Инстаграм неодамна сподели кои се 10 - те најпопуларни градови во светот според фотографиите кои се објавуваат. Секој од нас има свој омилен град, каде повторно би сакал да се врати, секако колку што му дозволуваат обврските.

10 најпопуларни градови според Инстаграм

Friday.mk - 14.02.2018

Инстаграм пред брзо време ги откри најпопуларните 10 личности, а сега ни ги открива и најпопуларните 10 градови, односно оние кои се најфотографирани. Сите од нас имаме по некој омилен град кој сакаме често да го посетуваме.