TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Краток документарец за Кисела Вода

Вечер Прес - 30.06.2020

Општина Кисела Вода со цел да ги запознае граѓаните со дел од нејзиното минато, изработи краток документарец: Лична карта на општина Кисела Вода. – Во него се зборува за убавите цркви и манастири, за излетничките места, за занаетите, за познатите ...

Tемелковски и врачи плакета на Јанчева за 65.роденден на Кисела Вода

Вечер Прес - 29.06.2020

Претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, денеска присуствуваше на Свечената седница на Советот на Општина Кисела Вода по повод одбележувањето на 65.роденден на оваа скопска општина.

Општината Кисела Вода денеска прослави 65 години

+инфо - 29.06.2020

Општина Кисела Вода денеска прослави 65 години од формирањето. Изминатиов период во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните, Општината соработуваше со нив, со невладините организации, државните институции, странските амбасади, УНДП, ...

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Опсервер - 29.06.2020

Скопје, 29 јуни 2020 () – Општина Кисела Вода денеска прослави 65 години од формирањето, соопштија од оваа скопска општина. Изминатиов период во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните, од таму информираат дека тие соработувале со ...

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Слободен Печат - 29.06.2020

Општина Кисела Вода денеска прослави 65 години од формирањето, соопштија од оваа скопска општина. Изминатиов период во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните, од таму информираат дека тие соработувале со граѓаните, со невладините ...

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Вечер Прес - 29.06.2020

Општина Кисела Вода денеска прослави 65 години од формирањето, соопштија од оваа скопска општина. Изминатиов период во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните, од таму информираат дека тие соработувале со граѓаните, со невладините ...

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Либертас - 29.06.2020

Општина Кисела Вода денеска прослави 65 години од формирањето, соопштија од оваа скопска општина. Изминатиов период во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните, од таму информираат дека тие соработувале со граѓаните, со невладините ...

Општина Кисела Вода прослави 65 години постоење

Скопје инфо - 30.06.2020

Изминатиов период во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните, од таму информираат дека тие соработувале со граѓаните, со невладините организации, државните институции, странските амбасади, УНДП, училиштата, правните субјекти, ...

Кисела Вода изработи документарен филм за минатото на општината

24Инфо - 30.06.2020

Општина Кисела Вода со цел да ги запознае граѓаните со дел од нејзиното минато, изработи краток документарец: Лична карта на општина Кисела Вода. Во него се зборува за убавите цркви и манастири, за излетничките места, за занаетите, за познатите ...

Општина Кисела Вода прослави 65 години

24Инфо - 29.06.2020

Општина Кисела Вода денеска прослави 65 години од формирањето. Изминатиов период во насока на подобрување на условите за живот на граѓаните, Општината соработуваше со нив, со невладините организации, државните институции, странските амбасади, УНДП, ...

Претседателката Јанчева присуствуваше на одбележувањето на 65. роденден на општина Кисела Вода

Бизнис Вести - 29.06.2020

Претседателката на Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, денеска присуствуваше на Свечената седница на Советот на Општина Кисела Вода по повод одбележувањето на 65.роденден на оваа скопска општина.