TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спотифај обелодени која е најслушаната песна во последниве 10 години

Локално - 03.12.2019

Сервисот за стримање на музика Spotify ја објави листата со најслушани песни, албуми и изведувачи во последните 10 години, а открија дека изведувачот чија музика луѓето најмногу ја стримале е Дрејк.

Две ипол милијарди слушања: ОВА е НАЈСЛУШАНАТА песна во последниве 10 години

iPortal - 03.12.2019

Сервисот за стримање на музика Spotify ја објави листата со најслушани песни, албуми и изведувачи во последните 10 години, а открија дека изведувачот чија музика луѓето најмногу ја стримале е Дрејк.

Листа на најдобрите песни во последната деценија

Вечер Прес - 03.12.2019

Сервисот за „стримање“ на музика Spotify ја објави листата со најслушани песни, албуми и изведувачи во последните 10 години, а открија дека изведувачот чија музика луѓето најмногу ја „стримале“ е Дрејк.