TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TikTok и Spotify станаа членки на Европската асоцијација за дигитален маркетинг

USB - 04.07.2020

TikTok и Spotify станаа членки на Европската асоцијација за дигитален маркетинг и екосистем на рекламирање IAB Европа (Interactive Advertising Bureau), објави Politico EU Influence. EIB е здружение коe развива индустриски стандарди и институции за ...

TikTok и Spotify станаа членки на Европската асоцијација за дигитален маркетинг

Денар - 04.07.2020

TikTok и Spotify станаа членки на Европската асоцијација за дигитален маркетинг и екосистем на рекламирање IAB Европа (Interactive Advertising Bureau), објави Politico EU Influence. EIB е здружение коe развива индустриски стандарди и институции за ...