TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Речиси 500 семејства добиваат субвенции за огревно дрво од Кисела Вода

Макфакс - 20.11.2023

478 граѓани кои ја доставија потребната документација од општина Кисела Вода ќе добијат субвенција за набавеното огревно дрво. Општинската комисија ги разгледа поднесените барања на лицата кои се пријавија на објавениот повик на локалната самоуправа ...

Речиси 500 семејства добиваат субвенции за огревно дрво од Кисела Вода

Опсервер - 20.11.2023

478 граѓани кои ја доставија потребната документација од општина Кисела Вода ќе добијат субвенција за набавеното огревно дрво. Општинската комисија ги разгледа поднесените барања на лицата кои се пријавија на објавениот повик на локалната самоуправа ...

Речиси 500 семејства добиваат субвенции за огревно дрво од Кисела Вода

Курир - 20.11.2023

Покрај субвенциите за огревно дрво, се потрудивме и ова зима домовите да им бидат топли и на лицата кои се загреваат со пелети, обезбедувајќи субвенција и за печки на пелети, како и на пелети како енергенс, изјави градоначалникот Орце Ѓорѓиевски.

Речиси 500 семејства ќе добијат субвенции за огревно дрво од Кисела Вода

Press24 - 20.11.2023

478 граѓани од општина Кисела Вода, кои ја доставија потребната документација, ќе добијат субвенција за набавеното огревно дрво. Општинската комисија ги разгледа поднесените барања на лицата што се пријавија на објавениот повик на локалната ...

Речиси 500 семејства добиваат субвенции за огревно дрво од Кисела Вода

Скопје инфо - 20.11.2023

478 граѓани од општина Кисела Вода, кои ја доставија потребната документација, ќе добијат субвенција за набавеното огревно дрво. Општинската комисија ги разгледа поднесените барања на лицата што се пријавија на објавениот повик на локалната ...

Речиси 500 семејства добиваат субвенции за огревно дрво од Кисела Вода

Нетпрес - 20.11.2023

Општина Кисела Вода ќе им додели субвенција за набавеното огревно дрво на 478 граѓани кои ја доставиле потребната документација. Општинската комисија ги разгледа поднесените барања на лицата кои се пријавија на објавениот повик на локалната ...

Речиси 500 семејства добиваат субвенции за огревно дрво од Кисела Вода

Вечер Прес - 20.11.2023

478 граѓани кои ја доставија потребната документација од општина Кисела Вода ќе добијат субвенција за набавеното огревно дрво. Општинската комисија ги разгледа поднесените барања на лицата кои се пријавија на објавениот повик на локалната самоуправа ...

Речиси 500 семејства добиваат субвенции за огревно дрво од Кисела Вода

Скопје1 - 20.11.2023

478 граѓани од општина Кисела Вода, кои ја доставија потребната документација, ќе добијат субвенција за набавеното огревно дрво. Општинската комисија ги разгледа поднесените барања на лицата што се пријавија на објавениот повик на локалната ...

Речиси 500 семејства добиваат субвенции за огревно дрво од Кисела Вода

Денешен - 20.11.2023

478 граѓани кои ја доставија потребната документација од општина Кисела Вода ќе добијат субвенција за набавеното огревно дрво. Општинската комисија ги разгледа поднесените барања на лицата кои се пријавија на објавениот повик на локалната самоуправа ...