TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Колев: Започнува изградба на нов паркинг во Велес

MakPress - 10.08.2022

Велес добива нов паркинг! После повеќе години отпочнавме со изградба на нов голем паркинг на местото на поранешно АТД (диспанзер). Со изградбата на овој паркинг почнуваме со постепено решавање на сообраќајниот метеж во градот.

Колев: Започнува изградба на нов паркинг во Велес

Курир - 10.08.2022

Градоначалникот на Велес Марко Колев информираше дека Велес добива нов паркинг! – После повеќе години отпочнавме со изградба на нов голем паркинг на местото на поранешно АТД (диспанзер). Со изградбата на овој паркинг почнуваме со постепено решавање ...