TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Некој во Загреб запали „мерцедес“ од 100.000 евра (ВИДЕО)

МКД - 03.12.2019

Во Загреб синоќа беше запален автомобил „мерцедес ГЛЕ 350“, а снимката од пожарот на Фејсбук ја објавија пожарникарите. Тие го наведоа и неверојатниот податок дека тој пожар е 1059-от кој се случил во Загреб годинава, пренесува Индекс.

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кров на зграда

Канал5 - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ" во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица.

Се запалил оџак па зафатил кров на зграда

Kumanovo News - 02.12.2019

Пожарот избуванал во 1.30 часот по полноќ, на ул. Сава Ковачевиќ, поточно во зградата спроти Ургентниот центар во Куманово. Од Противпожарната едниница Куманово информираат дека огнот од оџакот ја зафатил кровната конструкција на зградата.

Пожар во зграда во Куманово, пожарникарите цела ноќ на терен

Курир - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ“ во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица.

ПОЖАР НА КРОВ ОД ЗГРАДА ВО КУМАНОВО: Пожарникарите цела ноќ се бореле со огнот

Слободен Печат - 02.12.2019

Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица. Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ” во близина на кумановската болница.

Гореше покрив на зграда, пожарникарите цела ноќ го гаснеле

Република - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ“ во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица.

Кумановските пожарникари цела ноќ се бореле со огнот- пожар на кров на зграда

Press24 - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ“ во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица.

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кров на зграда

А1 On - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ“ во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица.

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на покрив на зграда

ММС - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на покривна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ” во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица.

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кров на зграда

Вечер Прес - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ“ во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информираа дека нема повредени лица.

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кров на зграда

Сител - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ“ во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица.

Оџак опожарил кровна конструкција во Куманово, пожарникарите цела ноќ гаснеле

Фокус - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ“ во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица.

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда

Скопје1 - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ“ во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица.

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кров на зграда

МКД - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ“ во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица.

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на покрив на зграда

+инфо - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на покров на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ” во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица.

Во Куманово се запалил кров на зграда, нема повредени

MakPress - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ“ во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица.

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кров на зграда

Бриф - 02.12.2019

Кумановските пожарникари цела ноќ гаснеле пожар на кровна конструкција на зграда на улицата „Сава Ковачевиќ“ во близина на кумановската болница. Од Територијалната противпожарна единица во Куманово денеска информмираа дека нема повредени лица.