TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Конструктивна средба со добри предлози на битолските новинари со претседателот на ЗНМ, Чадиковски

Во Центар - 23.11.2022

– Новинарите од Битола денес остварија конструктивна средба со кандидатот и актуелен претседател на Здружение на новинарите на Македонија-ЗНМ, Младен Чадиковски. На средбата беше разговарано за понатамошно подобрување на состојбата во локалните и ...

Средба на ССНМ и ЗНМ со Пендаровски

Локално - 23.11.2022

Претставници на Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници и на Здружението на новинари на Македонија во среда (23.11.2022) беа примени од Претседателот на РС Македонија, Стево Пендаровски.

Средба на ССНМ и ЗНМ со Претседателот Стево Пендаровски

4NEWS - 23.11.2022

Претставници на Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници и на Здружението на новинари на Македонија во среда (23.11.2022) беа примени од Претседателот на РС Македонија, Стево Пендаровски.