TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ќе се спасат ли скопјани од инсекти

Сител - 23.03.2019

Дали комарците и другите инсекти и годинава ќе им прават проблеми на граѓаните или пак градските власти навреме ќе ги заштитат со задолжителната дезинсекција? Жителите на главниот град реагираат дека високите температури деновиве веќе допринеле за ...

Ќе ги заштитат ли градските власти навреме скопјани од инсекти?

Скопје инфо - 25.03.2019

Дали комарците и другите инсекти и годинава ќе им прават проблеми на граѓаните или пак градските власти навреме ќе ги заштитат со задолжителната дезинсекција? Жителите на главниот град реагираат дека високите температури деновиве веќе допринеле за ...