TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

НАЈСРЕЌЕН ГРАД НА СВЕТОТ: Зошто треба да го посетите?

Фактор - 11.02.2019

Главниот град на Данска, Копенхаген е еден од најзелените градови на светот, а освен тоа тука се и Лего коцките и богатата историја. Ова се само дел од причините поради кои Данците се најсреќните луѓе на светот.

Осум причини поради кои треба да го посетите најсреќниот град на светот

Точка - 11.02.2019

Не само што е главен град на најсреќната земја на светот, Копенхаген е и една од дестинациите кои дефинитивно треба подобро да ги запознаете. Причини за среќа Со прекрасните пејсажи и канали, Копенхаген е еден од најзелените градови на светот, а ...

Осум причини да го посетите Копенхаген

Локално - 10.02.2019

Копенхаген, не само што е главен на најсреќната земја на светот Данска, туку е и една дестинација која дефинитивно треба да ја запознаете. Причини за среќа Со прекрасни пејзажи и канали, Копенхаген е еден од најзелените градови на светот.

Осум причини поради кои треба да го посетите најсреќниот град на светот

Пулс24 - 11.02.2019

Не само што е главен град на најсреќната земја на светот, Копенхаген е и една од дестинациите кои дефинитивно треба подобро да ги запознаете. Причини за среќа Со прекрасните пејсажи и канали, Копенхаген е еден од најзелените градови на светот, а ...