TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вучиќ - Решението за Косово нема да биде безболно за Србите

Р.С.Европа - 16.04.2018

Српскиот претседател Александар Вучиќ вели дека решението за Косово нема да биде безболно за Србите. „Работите треба да се решаваат со дијалог и со каков и предлог да излезам ќе бидам дочекан на нож, а за секое решение мора да победите на референдум ...

Вучиќ: Какво и да е решението за Косово, тоа нема да биде безболно за Србија

Макфакс - 16.04.2018

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, рекол дека сè уште нема предлог за решение за Косово и дека не е сигурен дека ќе понуди решение до крајот на овој месец. Тој ветил дека на него ќе работи сериозно, одговорно и храбро, но и констатирал дека ...

Вучиќ: Какво и да е решението за Косово, тоа нема да биде безболно за Србија

Точка - 16.04.2018

Претседателот на Србија, Александар Вучиќ, рекол дека сè уште нема предлог за решение за Косово и дека не е сигурен дека ќе понуди решение до крајот на овој месец. Тој ветил дека на него ќе работи сериозно, одговорно и храбро, но и констатирал дека ...