TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Брисел побарана поддршка за Подобрување на енергетската ефикасност

Тера - 30.09.2022

Проектните партнери од проектот “Бенефит”, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка со Грција, во рамките на посетата на Брисел, го посетија одделот за Енергетска ефикасност при Генералниот директорат за енергија на Европската ...

Претставници на Општина Битола на “Европската недела на одржлива енергија“ во Брисел

Битола Њуз - 28.09.2022

Во рамките на проектот „Подобрување на енергетската ефикасност во згради – БЕНЕФИТ“, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка со Грција, делегација од Општина Битола, претставувана од претседателката на Советот, Габриела Илиевска, ...

Претставници на општина Битола на „Европската недела на одржлива енергија“ во Брисел

Тера - 28.09.2022

Во рамките на проектот „Подобрување на енергетската ефикасност во згради – БЕНЕФИТ”, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка со Грција, делегација од Општина Битола, претставувана од претседателката на Советот, Габриела Илиевска, ...

Битола преговара со ЕУ за поддршка за постигнување енергетска правда

Република - 30.09.2022

Проектните партнери од проектот “Бенефит“, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка со Грција, во рамките на посетата на Брисел, го посетија одделот за Енергетска ефикасност при Генералниот директорат за енергија на Европската ...

Битола во Брисел побара поддршка за подобрување на енергестката ефикасност

Н.Македонија - 30.09.2022

Проектните партнери од проектот „Бенефит“, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка со Грција, во рамките на посетата на Брисел, го посетија одделот за Енергетска ефикасност при Генералниот директорат за енергија на Европската ...

Побарана поддршка за подобрување на енергетската ефикасност од Генералниот директорат за енергија во Брисел

Битола Њуз - 30.09.2022

Проектните партнери од проектот “Бенефит“, финансиран од ИПА програмата за прекугранична соработка со Грција, во рамките на посетата на Брисел, го посетија одделот за Енергетска ефикасност при Генералниот директорат за енергија на Европската ...