TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ослободени членовите на екипажот на грчкиот танкер кои беа киднапирани во Того

А1 On - 13.12.2019

Тројцата членови на екипажот на грчкиот танкер кои беа киднапирани на почетокот на ноември годинава во Того се ослободени, додека пак четвртото лице починало, соопштуваат од компанијата во чија сопственост е танкерот „Елка Аристотелис” што беше мета ...

Ослободени членовите на екипажот на грчкиот танкер кои беа киднапирани во Того

24Инфо - 13.12.2019

Тројцата членови на екипажот на грчкиот танкер кои беа киднапирани на почетокот на ноември годинава во Того се ослободени, додека пак четвртото лице починало, соопштуваат од компанијата во чија сопственост е танкерот „Елка Аристотелис” што беше мета ...

Ослободени членовите на екипажот на грчкиот танкер кои беа киднапирани во Того

Опсервер - 13.12.2019

Тројцата членови на екипажот на грчкиот танкер кои беа киднапирани на почетокот на ноември годинава во Того се ослободени, додека пак четвртото лице починало, соопштуваат од компанијата во чија сопственост е танкерот „Елка Аристотелис” што беше мета ...

Ослободени членовите на екипажот на грчкиот танкер кои беа киднапирани во Того

Алфа - 13.12.2019

Тројцата членови на екипажот на грчкиот танкер кои беа киднапирани на почетокот на ноември годинава во Того се ослободени, додека пак четвртото лице починало, соопштуваат од компанијата во чија сопственост е танкерот „Елка Аристотелис” што беше мета ...

Ослободени членовите на екипажот на грчкиот танкер кои беа киднапирани во Того

Либертас - 13.12.2019

Тројцата членови на екипажот на грчкиот танкер кои беа киднапирани на почетокот на ноември годинава во Того се ослободени, додека пак четвртото лице починало, соопштуваат од компанијата во чија сопственост е танкерот „Елка Аристотелис” што беше мета ...