TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

CALVIN KLEIN часовници и накит отсега ексклузивно во MY:TIME

Црнобело - 28.09.2022

Вторник, 27ми септември, 2022 – MY:TIME, компаниjа со долга традиција во продажба, дистрибуциjа и сервисирање на високо квалитетни часовници и накит на повеќе од 25 светски познати брендови, со возбуда ја најавува Calvin Klein колекцијата Е сен/ З ...

CALVIN KLEIN часовници и накит отсега ексклузивно во MY:TIME

Stylist - 29.09.2022

MY:TIME, компаниjа со долга традиција во продажба, дистрибуциjа и сервисирање на високо квалитетни часовници и накит на повеќе од 25 светски познати брендови, со возбуда ја најавува Calvin Klein колекцијата за есен-зима 2022 на часовници и накит.

Ексклузивна презентација на колекцијата часовници Calvin Klein за есен/зима 2022

Кајгана - 29.09.2022

MY:TIME, компаниjа со долга традиција во продажба, дистрибуциjа и сервисирање на високо квалитетни часовници и накит на повеќе од 25 светски познати брендови, ја претстави Calvin Klein колекцијата часовници и накит за сезоната есен/зима на ...