TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Хелсиншки комитет: Да се стави крај на нелегалната депортација на бегалците од Македонија

Радио МОФ - 12.01.2018

Да се делува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво на предрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од страна на надлежните органи и да се работи на заштита на основните човекови ...

Хелсиншки комитет за човекови права: Да се стави крај на нелегалната депортација на бегалците од Македонија

А1 On - 12.01.2018

Да се делува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво напредрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од страна на надлежните органи и да се работи на заштита на основните човекови ...

Хелсиншки комитет за човекови права: Да се стави крај на нелегалната депортација на бегалците од Македонија

еМагазин - 12.01.2018

Да се делува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво на предрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од страна на надлежните органи и да се работи на заштита на основните човекови ...

Хелсиншки: Да се стави крај на нелегалната депортација на бегалците од Македонија

+инфо - 12.01.2018

Генералниот став за состојбата во Македонија заклучно со октомври е дека е мирна иако сè уште има проблематични сегменти на кои мора да работи. Да се делува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво ...

ХК: Да запре илегалната депортација на бегалците од Македононија

Нова ТВ - 12.01.2018

Да се делува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво на предрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од страна на надлежните органи и да се работи на заштита на основните човекови ...

Да се стави крај на нелегалната депортација на бегалците од Македонија, повикуваат од Хелсиншкиот комитет за човекови ...

Макфакс - 12.01.2018

Да се делува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво на предрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од страна на надлежните органи и да се работи на заштита на основните човекови ...

Уранија Пировска со Ана и Владе Дивац: Не ги депортирајте бегалците од Македонија

Вечер - 12.01.2018

Проектот го имплементира „Фондацијата Ана и Владе Дивац", а партнерска организација во Македонија е Хелсиншкиот комитет за човекови права. Да се делува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво на ...

Хелсиншки: Да се стави крај на нелегалната депортација на бегалците од Македонија

Слободен Печат - 12.01.2018

Да се делува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво на предрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од страна на надлежните органи и да се работи на заштита на основните човекови ...

Хелсиншки Комитет: Да се стави крај на нелегалната депортација на бегалците од Македонија

Стандард - 12.01.2018

Да се делува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво напредрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од страна на надлежните органи и да се работи на заштита на основните човекови ...

ХК: Да се стави крај на илегалната депортација на бегалците од Македонија...

Н.Македонија - 12.01.2018

ХК: Да се стави крај на илегалната депортација на бегалците од Македонија Да се делува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво на предрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од ...

Да се стави крај на нелегалната депортација на бегалците од Македонија, повикуваат од Хелсиншкиот комитет за човекови ...

Точка - 12.01.2018

Да се дејствува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво на предрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од страна на надлежните органи и да се работи на заштита на основните ...

Хелсиншкиот комитет: Да се стави крај на нелегалната депортација на бегалците од Македонија

Канал 77 - 12.01.2018

Да се дејствува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво на предрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од страна на надлежните органи и да се работи на заштита на основните ...

Да се стави крај на нелегалната депортација на бегалците од Македонија, повикуваат од Хелсиншкиот комитет за човекови ...

Sky - 12.01.2018

Да се дејствува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво на предрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од страна на надлежните органи и да се работи на заштита на основните ...

Хелсиншки: Да се стави крај на нелегалната депортација на бегалците од Македонија

Либертас - 12.01.2018

Да се делува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво напредрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од страна на надлежните органи и да се работи на заштита на основните човекови ...

Да се стави крај на нелегалната депортација на бегалците од Македонија, повикуваат од Хелсиншкиот комитет за човекови ...

Правдико - 12.01.2018

Да се дејствува кон јавната перцепција за мигрантите во Македонија со оглед дека сè уште постои високо ниво на предрасуди, да се запре нелегалната депортација на бегалците од страна на надлежните органи и да се работи на заштита на основните ...