TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кандидатот за градоначалник на СДСМ, Христо Кондовски, на средба со битолските стопанственици

Битола Њуз - 14.09.2021

Кандидатот за градоначалник на СДСМ и коалицијата, Христо Кондовски денеска оствари средба со претставници на Регионална Стопанска комора Битола под претседателство на Мирко Велковски. -Денеска заедно со Христо Кондовски, добро познат од областа на ...

ЈАВНОСТА ЗАСЛУЖУВА НАВРЕМЕНО ИНФОРМИРАЊЕ Кондовски им рече на новинарите слободно да му поставуваат прашања

+инфо - 14.09.2021

Објективноста и навременото информирање се наш заеднички приоритет. Останувам отворен и достапен за сите новинарски прашања. Јавноста има право на тоа, рече Христо Кондовски, кандидат за градоначалник на Битола од редовите на СДСМ.

Битолските стопанственици на средба со Кондовски

Тера - 14.09.2021

Кандидатот за градоначалник на СДСМ Христо Кондовски денеска на средба со битолските стопанственици. Стопанствениците му ги предочија своите потреби и интереси. „Денес сакаме кандидатот за градоначалник на СДСМ Христо Кондовски да се претстави и ...