TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Истражување: Безалкохолното пиво е корисно, еве кога е најдобро да го пиете

Курир - 31.01.2023

За многумина кои трчаат, возат велосипед и редовно посетуваат вежбалница, пиењето пиво и тренингот се речиси нераскинливо поврзани. Во полза на оваа несекојдневна навика, стручњаците велат дека безалкохолното пиво е многу подобар избор од обичното, ...

Зошто е добро да се пие безалкохолно пиво после вежбање?

Кајгана - 31.01.2023

За многу луѓе кои трчаат, возат велосипед или вежбаат често, пиењето пиво и вежбањето се речиси нераскинливо поврзани. Но, за перформанси, закрепнување и здравје, безалкохолното пиво е веројатно многу подобар избор и може дури да биде добро или ...

Истражување: Безалкохолното пиво е корисно по физички вежби

Опсервер - 31.01.2023

За многумина кои трчаат, возат велосипед и редовно посетуваат вежбалница, пиењето пиво и тренингот се речиси нераскинливо поврзани. Во полза на оваа несекојдневна навика, стручњаците велат дека безалкохолното пиво е многу подобар избор од обичното, ...

Безалкохолното пиво корисно после вежбање

Н.Македонија - 31.01.2023

За многумина кои трчаат, возат велосипед и редовно посетуваат вежбалница, пиењето пиво и тренингот се речиси нераскинливо поврзани. Во полза на оваа несекојдневна навика, стручњаците велат дека безалкохолното пиво е многу подобар избор од обичното, ...

„ФИТ И ПИЈАН“ Зошто е добро да се пие безалкохолно пиво после вежбање?

+инфо - 31.01.2023

Стручњаците велат дека безалкохолното пиво е многу подобар избор од обичното, па дури и полезно колку и обичните спортски пијалаци. За многумина кои трчаат, возат велосипед и редовно посетуваат вежбалница, пиењето пиво и тренингот се речиси ...

Истражување: Безалкохолното пиво е корисно по физички вежби

Независен - 31.01.2023

САД – За многумина кои трчаат, возат велосипед и редовно посетуваат вежбалница, пиењето пиво и тренингот се речиси нераскинливо поврзани. Во полза на оваа несекојдневна навика, стручњаците велат дека безалкохолното пиво е многу подобар избор од ...

Истражување: Безалкохолното пиво е корисно ако вежбате

Либертас - 31.01.2023

За многумина кои трчаат, возат велосипед и редовно посетуваат вежбалница, пиењето пиво и тренингот се речиси нераскинливо поврзани. Во полза на оваа несекојдневна навика, стручњаците велат дека безалкохолното пиво е многу подобар избор од обичното, ...

Истражување: Безалкохолното пиво е корисно по физички вежби

Во Центар - 31.01.2023

За многумина кои трчаат, возат велосипед и редовно посетуваат вежбалница, пиењето пиво и тренингот се речиси нераскинливо поврзани. Во полза на оваа несекојдневна навика, стручњаците велат дека безалкохолното пиво е многу подобар избор од обичното, ...

Зошто безалкохолното пиво е добра напивка после вежбање?

Слободен Печат - 31.01.2023

За многу луѓе кои трчаат, возат велосипед или често вежбаат, пиењето пиво и вежбањето се речиси нераскинливо поврзани. Но, за перформанс, закрепнување и здравје, безалкохолното пиво е веројатно многу подобар избор и може да биде подобро и од ...

Истражување: Безалкохолното пиво е корисно по физички вежби

MakPress - 31.01.2023

За многумина кои трчаат, возат велосипед и редовно посетуваат вежбалница, пиењето пиво и тренингот се речиси нераскинливо поврзани. Во полза на оваа несекојдневна навика, стручњаците велат дека безалкохолното пиво е многу подобар избор од обичното, ...

Безалкохолното пиво е корисно по физички вежби

Вечер Прес - 31.01.2023

За многумина кои трчаат, возат велосипед и редовно посетуваат вежбалница, пиењето пиво и тренингот се речиси нераскинливо поврзани. Во полза на оваа несекојдневна навика, стручњаците велат дека безалкохолното пиво е многу подобар избор од обичното, ...