TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Британски пензионер полагал за возачка на 79 години

А1 On - 13.02.2018

Британски пензионер полагал за возачка дозвола во неговата 79. година за да може да ја посетува неговата сопруга во болница. Кит Лимберт од Гарфорт часовите за возачка ги посетувал уште како млад, но никогаш не полагал за дозвола.

Пензионер (79) положил возачки испит за да може да ја посетува сопругата во болница

Sky - 13.02.2018

Кит Лимберт од Гарфорт во Јоркшир возел часови уште како момче, но никогаш не положил возачки испит. Неговата сопруга Ен ја презела улогата на возач во куќата, па Кит немал потреба да полага.

Положил возачки испит во 79 година од животот – има одлична причина

Локално - 13.02.2018

Посветен сопруг положил возачки испит во 79 година од животот за да може да ја посетува сопругата во болница. Кит Лимберт од Гарфорт, Јоркшир, возел часови како момче, но никогаш не положил за возачка дозвола.

Пензионер на 79 години положи за кола за да ја вози сопругата до болница

Кајгана - 13.02.2018

Посветен сопруг положил возачки испит во 79 година од својот живот, само за да може да ја посетува својата сопруга, која се наоѓа во болница. Кит Лимберт од Гарфорт во Јоркшир, возел часови уште како млад, но никогаш го немал положено возачкиот ...